Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 10. 8. 2011
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
HA!, ..už je ráno Ještě, že někdo vymyslel žaluzie a člověka slunce neprobudí. No a jako obvykle - snídaně, zprávy BBC a práce na, za, pod a kolem PC :) Už Vás to asi nudí, co? Pořád jeden člověk, jeden pokoj, jeden PC. Podívám se na grafy a ... jsem v mínusu, co už. Hurá na oběd a karty u babičky. Vaří opravdu skvěle. Po cestě zpět domů prohlédneme schránku poštovní. Jako obvykle reklama, letáky a mezi nimi sem tam dokonce i dopis. Taky to znáte? Odpoledne jdu do ateliéru. No dobře do obýváku :) Zkusím pár fotek. Fotografovat malá neživá zvířátka je zábavné a nikam vám neutečou. Foťák fotí mě, proto mám v ruce jen náhradu. Z "ateliéru" zpět do pokoje. Potřebuji se zestříhat nějakou hudbu. Jedna ze soundtracků "Stroje času" víc vám však neřeknu, ťop síkrit. Pracuji na PC až do večera. Teď už znáte pohled na monitor ze všech stran :-D Před spaním 15 minut knihy a pak CHRRRR, CHRRRRR!!! Dobrou noc.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 10. 8. 2011