Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 8. 8. 2011
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítejte v pondělí. Začátek nové týdne. Dobré upršené ráno všem. Ideální počasí na poradu s kolegy. V rámci utajení jejich identity jsem vidět jen já a kolega Homer :D Porada úspěšně ukončena je čas udělat nějaký ten obchod. Snad jsem udělal dobře (později se ukázalo že ano :) Práce udělána, penízky vydělány. venku prší, tak si přečteme knihu. Já si vždycky rád čtu knihu při děšti ( protože se mi nic nechce dělat :-) Tak vyrazíme už je čas. Kam, ptáte se? Na pohovor do nejmenované firmy :D Pohovor byl příjemný, lidé ve firmě báječní, to kdyby klaplo, hmmm. No nic, hurá na nákupy ať se nám penízky sypou (kdo nechápe nevadí, časem pochopí :-) Venku je taková tma, že musím rozsvítit ---éééé to je ostré světlo, kde mám ty brýle :-) A je večer - čas na rekapitulaci úkolů - fajka, splněno, fajka, fajka - super. Jsi šikovný Pájo. Ještě dáme večerníček v podobě ekonomických zpráv a hurá do hajan. Tak za se zítra na viděnou. PáPá!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 8. 8. 2011