Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 9. 8. 2011
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Krásné dobré raníčko, co takhle si dát kakalíčko (kakao, pozn. autora). No a jak už to znáte - podívat se na vývoj komodit, zpracovat analýzu, atd,.. Crrrrrr, ahoj Babi! Už je oběd. Po vítečném obědě a partičce karet cupky dupky domů. Samozřejmě umyjeme nádobí a uděláme nějaké nezbytné domací práce. A co to zde máme. Ručičky si mnějeme neboť větší monitor dostal menšího brášku. Až vyroste budu určitě jako on. Monitor nainstalován a jde se tapetovat. Co to je? To je cesta jak ze starého nábytku udělat nový a LEVNĚ! :D Oko mistra vidí přesně nicméně nůžky občas střihají šikmo. Pánové to určitě znají :)))) No ještě se pokusíme opravit DVD přehrávač. Chcete vědět jak to dopadlo? Tak já vám to povím. Závada byla v řídící jednotce, tak skončil ve šrotu. Uf, konečně je večer tak jdeme spát...hupky dupky CO TO!!! Kde se mi na posteli vzalo tolik věcí. Tady spím já!!! Nakonec vše dobře dopadlo. Pája našel místo kam dát to haraburdí a mohl jít v poklidu spát. Dobrou noc i vám, Ivám.Pa
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 9. 8. 2011