Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 6. 8. 2011
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dobré ráno sobotní. No trochu ještě rozmazané než se člověk úplně probere. Chce to trochu hudby na probrání. Pak se něco dělá a než se vzpamatuji je oběd. Polívčička z vlastní zahrádky zahřeje, zasytí. A c os plným bříškem? Odpočívat u karet je výborný nápad. Tři generace proti sobě v nelítostném karetním souboji, kde nikdo nezná bratra. Vyčerpávající turnaj....a mááámmmm trumf. Vítěz bere vše. Honem udělat nějakou práci na zahradě. Travička zelená - vrm,vrm,vrm, šmik šmik a už není :-) Potáhnem strunu. Následuje malá svačinka při kresleném seriálu! Jejda, musím se vejít do 9 fotek a to je teprve 16h51h. Síly nabrány a hurá sportovat s přáteli. Dvě hodiny běhání za kulatým děravým nesmyslem. Soupeř míč, utíká, klička v pravo, v levo ....střela ....chytííílll. Ale co to, jsem na špatné straně branky a je to GÓÓÓÓLLL!!!! a jdem na pivo :-) Tak se mějte.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 6. 8. 2011