Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 7. 8. 2011
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je nedele 7 srpna. Den odpočinku a klidu, kdy se nic nedělá. Takže ráno dobrá snídaně, pohodička. Pak jsem zkouknul pár grafů jak si stojíme, stojíme si dobře. Jako pokadé podívám na oblíbený pořad Horký.... Áaaa je tu můj oblíbený časopis - schválně jestli uhodnete jaký. Trochu podrbeme s tetou Ninou a strýkem Pepou. A je poledne, dáme oběd a po obědě odpočinek u karet. Mamka to umí ale pořádně zamíchat. Chtělo by to něco zakousnout ať je energie na odpoledne. Přeberu pár fotek. Jaké jenom fotky zvolit do WoL, musí být veselé, hravé :) Crrrr, Crrrr co to? Jéééj prďoláci. Neteř Markétka a synovec Jeníček zavítali na návštěvu...hrajeme si, dovádíme...však to znáte...3 hodinu fuč jen to fikne. Je večer. Ještě udělat trochu práce kolem domu...vrm vrm sekačkou .. a je to. A to je konec...neděle. Na viděnou v pondělí. To jsem zvědav co se bude dít... :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 7. 8. 2011