Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

left arrowpredchádzajúci deň nasledujúci deňright arrow 36 týden...zase zmoklá jak ta slepice:-) - 4. 6. 2013
photo

3. 6.Pondelok

photo

4. 6.Utorok

photo

5. 6.Streda

photo

6. 6.Štvrtok

photo

7. 6.Piatok

photo

8. 6.Sobota

photo

9. 6.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
1)Sába jede na výlet Botanicus Ostrá Lysá nad Labem 2)v kotelně mně zase vítá kvetoucí kaktus 3)Besa spí v novém pelíšku ,který jsem jí šila 4)zase jsem tady vyhrabala na volská oka ♥ 5)máme čočku6)Sába se vrací z výletu 7)vyráběla papír a tiskla pak nějaké přírodní mýdlo tak byla nabitá dojmů 8)táta přelívá vodu do sudu všude plno 9)já jsem stahovala fotky pro švagrovou letos byla v Holandsku tak formou dárku jsem jí ušila hned na cd obal....
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


6/15/2013 9:37:19 PM
¨Ušitý obal na CDčko je bezva nápad, škoda že neumím šít. Ale hlavně se mi líbí, jak bezbřehá je lidská fantazie, co by jednoho nenapadlo, pro jiného je samozřejmé. Paráda. Nás tady voda letos (zatím) nepostihla, ale stejně když to člověk vidí … já pořád vidím rok 1997, kdy jsem najednou zjistit, že se nemám jak se dostat domů z práce a že všechny cesty jsou uzavřené. Pak vypnuli elektřinu … no koupili jsme si zásobu jídla a alkoholu a nějak to přečkali. Kreslení na silnici je parádní zábava, já to nikdy nezkusil a teď když vidím tu nabídku barevných obrovských kříd, tak mám chuť zalehnout a něco vytvořit. Máš z vaši ulice moc pěkný výhled. Nedělní šestka je výborná, já ji slyším až sem. Jano, rád jsem se stavil, měj se.
6/14/2013 3:38:09 PM
Ahoj Janka, neboj, Štepa do peňaženky dorastie...Obdivujem, čo všetko stíhaš ušiť...A máš pravdu, keď sa človek detičkám intenzívne venuje, je to vyčerpávajúce (keď sa vrátim od mojej Natálky, som viac unavená, ako keby som okopala celú záhradu...) Maj sa, Noli-Oli.


Tagy viac tagov

left arrowpredchádzajúci deňnasledujúci deňright arrow 36 týden...zase zmoklá jak ta slepice:-) - 4. 6. 2013