Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Můj týden s LB IV - 25. 5. 2014
Zdieľať týždeň
photo

25. 5.Nedeľa

photo

26. 5.Pondelok

photo

27. 5.Utorok

photo

28. 5.Streda

photo

29. 5.Štvrtok

photo

30. 5.Piatok

photo

31. 5.Sobota


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
1) Neděla se nedělá...občas (-; 2) moje hodně oblíbená snídaně - med, to je báječný vynález ((-: 3) člověk by nevěřil, co všechno se vejde do malého nočního stolku (-; 4) molice na kytkách - musí pryč (mmch - do dneška jsem se jí nezbavila )-; ) 5) moje meruňka ((-; 6)Albert má neděli pořád... 7) mám ráda hry světla v domě 8) povolební pročítání zbylých volebních lístků - už mě to moc nebavilo, tuším.. (-; 9) koukám, že bylo docela hezky ((-:
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


10/31/2014 6:34:45 PM
Jirko, moc děkuji za přáníčko ((-: Výstava bude v dalším týdnu,čeká na zveřejnění ((-: Byla na dole Michal, celý červen + půlka července (-: LB se stalo v mém případě trochu drogou, už skoro ničím jiným, krom mobilu, nefotím (-; uvažuju o sweet35, tuším se to tak jmenuje, rozšiřuje ohnisko + má v sobě clonu..uvidím ještě (-: Někdy mě to štve, že se nedaří rychle ostřit ap.,ale zase to, co se kolikrát podaří,to jiným objektivem nedám ((-: mějte se hezky (-:
10/31/2014 9:48:57 AM
Jak ty bylo s tou výstavou v Ostravě ?Zdeněk mi půjčil na pár měsíců Lensbaby muse. Začátek byl hrozný a stále mě bolela ruka, nakonec jsem si zvykl a objektiv si oblíbil. Když jsem ho vrátil, tak jsem zjistil, že mi to chybí a koupil si Lensbaby set s composerem. Focení je sice komfortnější, ale chybí mi ten "adrenalin" s Lensbaby muse, kdy je někdy třeba rychle a ostře vyvotit. Vypadá to, že si ho pořídím :-). Vše nejlepší k dnešnímu svátku ! :-)
10/30/2014 9:53:23 PM
Pánové, díky moc za zastavení a písmenka ((-: Zdeňku, budu mít i nějaké ze svatby - ta byla za 14 dní - jestli si počkáte ((-: Muse - to je makačka - s Composerem se pracuje dobře... Ano, Oldřich neprošel ...nedá se (-:
10/29/2014 11:30:08 PM
Focení s LB není snadné … něco málo o to vím, ovšem já mám Muse … a ten se musí v zaostřené poloze držet … je to boj … nejlepší výsledky mám ze stativu. Je to ten, co měl půjčeny Jirka Kotiš … to byla strategie těžko na cvičišti, lehko na bojišti … inspirujete mne, já pořád vymýšlím nějaké ptákoviny a LB už jsem dlouho týden nedal … a LB je výborný krajinářský objektiv (a jaké portréty umí (tady pondělní čtyřka (to jiné sklo neumí))) … nojo, já si prošel všechno … třeba sbírka Oldřichů … :-) že by to redakce neskousla … :-( … ranní proužkování je skvělé … kdepak bude v Ostravě výstava? … a fotit tajně s LB … to je adrenalin … lepší je drzé čelo … svíce … super … ona by šla LB nafotit i svatba … chce to jen se nebát … nádobí v myčce … klobouček … to neumím … Štěpánko, je to bezva …
10/29/2014 10:37:40 AM
Tak jste se dočkala :-). Pastovaný med je nejlepší! A se slivovicí také chutná skvěle :-). St8 !! Čt4 :-) Na výstavu v Ostravě ? A kdepak byla ? Fajna svatba :-).


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Můj týden s LB IV - 25. 5. 2014