Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 9. s vykousnutým čtvrtkem - 25. 7. 2013
photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday

photo

25. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Harmonické ráno.Za Honzou podle plánu, pak se psem do lesa.Hovno!Za deset minut doma,protože u nás v parku venčí vlčáky volně.Nestihl jsem mluvit s venčícím,jenž krvácel z ruky,jelikož se mi Kazan vysmekl z obojku.Doma vidim, že mu chybí kus kůže na vnitřní straně stehna.Naštěstí jen kůže.Do hodiny nekrvácí.Konzultace všude možně,paní doktorka zítra vše vyřeší,prozatím to necháme na slinách.Šel jsem za synem venčícího,zítra dodám potvrzení o očkování.Za Milenou kvůli pouti,oběd s Bramborem.Mezitim Bahňák, jestli nebyl Nev v tom vlaku u Santiaga.Nevim.Stanice jestli nechci víkend.Nechci.Ája,že píchla a ještě Milena kvůli OSE. :O Doma se vysoukal pes z podverandy kontrola rány nějakou dobu ho ňuchňám a pak mizí zpátky do chládku.Pak volá Ája jestli se nepůjdem uklidnit do Brodu,takže jo.Večer mám sto chutí lehnout u psa,ale nechám ho v tom chládku pod verandou.Už mi aspoň žere z ruky, jinak se ničeho nedotkl.Blbej pan Z.PS:Máme antibiotika,nic se nešilo,ale o tom příště
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/3/2013 10:34:51 PM
bratře Žižko- teda Ondřeji, úterý a středa jsou na prvním místě. Ale vlastně celé tvoje pojetí týdne je mně dost blízké. Tož díky.
7/30/2013 10:38:55 AM
Bezva týden. Já jsem si vždycky myslela, že se v Planý nic neděje, ale ono to bude spíš záviset na tom, kdo v ní žije :-) Líbí se mi dveře v úterý a baví mě popisky.


Tags more tags

left arrowprevious day 9. s vykousnutým čtvrtkem - 25. 7. 2013