Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 21. 7. 2013
photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday

photo

25. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno bylo nechutný, ale všechno zachránila Nina Simone, tak jsem se teda cejtil dobře a hned po práci byl odvezen na Kříženec. Nová maminka zase navařila hody a dodělává dům k obrazu domu. Husopaska nám visela na starym baráku v patře a ten obraz od malička miluju. Dneska přemejšlim proč je tak smutná, ale to by bylo na dlouho. Kafíčko na terase a Ája se snaží napolohovat křeslo :) Ten tátův výraz potom co jí vše dopodrobna vysvětlil a ono to vyšlo ... k nezaplacení :D Přibližuju jak nejvíc to jde a po dalším přiblížení se shodujem, že je to vskutku luňák. Nechápu to, ale kvete lípa. Mám za to že podruhé a trochu se dusim. Nová maminka dává alpu na kapesníček a dejchám skvěle. Pak už jsme u maminky (té jediné) a Ája se pere s Gábinko vař. Tlemil jsem se hrozně dlouho, takže tuta fotka už je naprostá nuda. Doma vzkaz od Míry, což bylo samozřejmostí ... ale mohl jsem si odpustit budoucí výlet
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/3/2013 10:34:51 PM
bratře Žižko- teda Ondřeji, úterý a středa jsou na prvním místě. Ale vlastně celé tvoje pojetí týdne je mně dost blízké. Tož díky.
7/30/2013 10:38:55 AM
Bezva týden. Já jsem si vždycky myslela, že se v Planý nic neděje, ale ono to bude spíš záviset na tom, kdo v ní žije :-) Líbí se mi dveře v úterý a baví mě popisky.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 21. 7. 2013