Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 24. 7. 2013
photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday

photo

25. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Snídaně. Ve věži došla baterka. Když odvážim křeslo na galerku Gabča hrozně řve ať vezmu foťák a běžim na balkon. Stihl jsem ho, ale Gabče se ochočení nezdařilo. Domů álejí. Bio zátěž 98 z možných třech a ještě ty lípy. Nová maminko, ALPU!!!! Honza je sice připraven, ale já jsem totál a pro něj by to taky nebylo úplně dobré. Domlouvám chození na desátou ráno a zadělávám na problém. Pak vytáhnu psa a potom plavky. Jdu si srovnat záda plováním. Cestou k mamče to vypadá na bouřku, ale nic moc se nestalo. Bouřka byla u mamči, jelikož jede v sobotu na Slovensko a Tereza bez ní zase umře. Tak do ní s Bramborem kterej u ní marodí chvíli šijem a pak už je jenom veselo. Eva zítra odjíždí tak jdem jen na dvapív, protože dnešek byl masakr. Ještě než jsme odešli položila barmanka pivo mimo placku :o a voda ze sklenky se mi snaží říct jak se máme na svět dívat.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/3/2013 10:34:51 PM
bratře Žižko- teda Ondřeji, úterý a středa jsou na prvním místě. Ale vlastně celé tvoje pojetí týdne je mně dost blízké. Tož díky.
7/30/2013 10:38:55 AM
Bezva týden. Já jsem si vždycky myslela, že se v Planý nic neděje, ale ono to bude spíš záviset na tom, kdo v ní žije :-) Líbí se mi dveře v úterý a baví mě popisky.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 24. 7. 2013