Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jednačtyřicátý v řadě - 3. 7. 2013
Share week
photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Ráno se věnuji zálohování nafocených dat. 2) Odjel jsem do Varů, ale ze všeho nejdřív jsem odvezl auto do servisu na opravu. 3) Focení režiséra Jánose Szásze před tiskovou konferencí. 4) Počasí se dnes moc nevyvedlo, ani před Thermalem není moc živo. 5) Zkusil jsem, jak chutná svěží pšeničné pivo. Bylo to dobré, ale drahé. 6) Každý potřebuje svojí chvilku klidu. 7) Tohle jezdí po Varech jen v době festivalu. 8) Večer se konal koncert Čechomoru v letním kině, na který chtěl Lukášek jít. S Lukáškem čekáme, až koncert začne. 9) Po návratu domů se s maminkou podělil o zážitky, než šel do hajan.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/5/2014 11:14:03 PM
Rikša na středeční sedmičce je zajímavá … ve světě se podobná vozítka vidí často … kde je konec festivalu … a dokonce loňskému … no to je zpoždění … čas letí jak jelen, byvše do řiti střelen … já si říkal, že Revival jsem si vychutnal už dávno … nadpis pro bulvár to není, protože nelže … dnes je v módě v titulku slibovat nějakou neexistující senzaci … je to syndrom falešného volání o pomoc, třeba já už ničemu nevěřím a zprávy přestávám číst … Pěkný festivalový report … i s rodinnou pohodou na závěr … prima.


Tags more tags

next dayright arrow Jednačtyřicátý v řadě - 3. 7. 2013