Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Jednačtyřicátý v řadě - 9. 7. 2013
photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Laskomina. Sýrové kuličky. Zřejmě zdraví nepříliš podporující. 2) Každý na svém písečku zpívá si svou písničku. 3) Příšerky s.r.o. při obědě. 4) IT experti si řešení problémů vycucávají z prstu. 5) Vítej zpátky mezi živé drobečku. 6) Odpoledne jsme vyrazili na chatu k dědečkovi. Tam se vždy jde na zrmzlinu. 7) A když je hezky, tak se ráchá ve vodě. 8) Lukášek si při tom namočil i tričko a jelikož jsme neměli žádné náhradní s sebou, půjčil jsem mu svoje. Velice slušivé. 9) A na večer jsme ještě jeli na zahrádku ke druhému dědečkovi.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/5/2014 11:14:03 PM
Rikša na středeční sedmičce je zajímavá … ve světě se podobná vozítka vidí často … kde je konec festivalu … a dokonce loňskému … no to je zpoždění … čas letí jak jelen, byvše do řiti střelen … já si říkal, že Revival jsem si vychutnal už dávno … nadpis pro bulvár to není, protože nelže … dnes je v módě v titulku slibovat nějakou neexistující senzaci … je to syndrom falešného volání o pomoc, třeba já už ničemu nevěřím a zprávy přestávám číst … Pěkný festivalový report … i s rodinnou pohodou na závěr … prima.


Tags more tags

left arrowprevious day Jednačtyřicátý v řadě - 9. 7. 2013