Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Jednačtyřicátý v řadě - 5. 7. 2013
photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Pavel Zedníček a jeho žena šlapali pro nadaci. To zní jak nadpis pro bulvární tisk. 2) Přednáška Jana Šibíka o reportážní fotografii. 3) Tihle návštěvníci Varů asi na Revival nepůjdou. 4) V hale Thermalu je plno, zřejmě se brzy bude promítat. 5) Úklid po lidech čekajících ve frontě na promítání. 6) Jan Šibík přijímá od posluchačů fotografie pořízené během dne, které bude následně komentovat a hodnotit. 7) Následně jsem se setkal s rodinou. 8) Boleslva Polívka čekající v autě, než bude moci vystoupit na červený koberec. Přijel uvést promítání filmu Revival. 9) Hlavní hvězdou letošního ročníku byl však John Travolta.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/5/2014 11:14:03 PM
Rikša na středeční sedmičce je zajímavá … ve světě se podobná vozítka vidí často … kde je konec festivalu … a dokonce loňskému … no to je zpoždění … čas letí jak jelen, byvše do řiti střelen … já si říkal, že Revival jsem si vychutnal už dávno … nadpis pro bulvár to není, protože nelže … dnes je v módě v titulku slibovat nějakou neexistující senzaci … je to syndrom falešného volání o pomoc, třeba já už ničemu nevěřím a zprávy přestávám číst … Pěkný festivalový report … i s rodinnou pohodou na závěr … prima.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Jednačtyřicátý v řadě - 5. 7. 2013