Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0065) Sbírka hodinek III, na slovenské salaši a také v parlamentu - 9. 7. 2012
photo

7. 7.Saturday

photo

8. 7.Sunday

photo

9. 7.Monday

photo

10. 7.Tuesday

photo

11. 7.Wednesday

photo

12. 7.Thursday

photo

13. 7.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na prvním snímku jsou moje hodinky. které jsem nosil někdy v polovině 90. let. Dále zaznamenávám, že ráno u práce se mi podařilo zaparkovat hned před hlavním vchodem úřadu, že jsem odhaloval viry v počítači a řešil zablokování mobilu. Stavba na Barrandově pokračuje a radost mi dělá flóra na balkóně. Rajčata už se zabarvují, ačokči už začínají růst plody a kopr dělá pěkný zahónek. Večer mi Jindra posílá peníze na 02, protože nemohu platit se zablokovaným mobilem, O2 mi nechce povolit potvrzovací esmesku!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/22/2012 10:40:29 PM
Tento Váš týden mne pobavil. Třeba heslo na autě "Raději mrtvej, než druhej". Dneska jsem takové potkal asi tři. Také manželčina cenzura (to znám a nejsem sám) a zablokovaný mobil. Teda to spíš zaujalo než pobavilo, je to do mojí sbírky argumentů proti závislosti. Až nás jednou budou chtít marťani ovládnout, tak stačí vypnout elektřinu a počkat pár dnů. A že to není vůbec velký problém. Sbírka hodinek je parádní obsahem i nápadem. Kouknul jsem na celou, ale na komenty mám teď málo času. Oceňuji tu vůli, zachovat všechny kusy pro další generace. Já to držím u foťáků a hodinky jsem za celý život měl jen jedny (dárek) a ty jsem stejně nikdy nenosil, já to nesnáším. Kdysi jsem měl čas celkem přesně v hlavě a dnes už to není třeba. Kolem nás je stále někde na něčem přesný čas. Stavil jsem se u Vás rád.
7/21/2012 1:56:06 PM
Pěkný týden a sbírka. Zajímavý nápad :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow (0065) Sbírka hodinek III, na slovenské salaši a také v parlamentu - 9. 7. 2012