Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0065) Sbírka hodinek III, na slovenské salaši a také v parlamentu - 8. 7. 2012
photo

7. 7.Saturday

photo

8. 7.Sunday

photo

9. 7.Monday

photo

10. 7.Tuesday

photo

11. 7.Wednesday

photo

12. 7.Thursday

photo

13. 7.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tyhle nefukční archivní quartzky byly také Jindry. Slunce bylo ráno vidět i za žaluziemi a záclonou. Babička natrhala první hrachové lusky a chlubila se, jak jí letos kvete ibišek nádherně velkými květy. Vyfotil jsem sobě i ostatním Káju s Jindrou. Hlavně však na památku jim samým, dříve než zas Jindra vyrazí někam do světa. Ráďu jsem zabral ve chvíli, kdy se snažil dostat za Haničkou a Ondrou na dvůr, ale přes veškerou snahu sám síťové dveře neotevřel. Odpoledne jsme jeli domů do Prahy po dálnici D1. Na Vysočině lilo jako z konve. Na úspěšný výlet jsme si večer připili vínem z černého rybízu, který jsem včera koupil na Slovensku na salaši u Lozorna.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/22/2012 10:40:29 PM
Tento Váš týden mne pobavil. Třeba heslo na autě "Raději mrtvej, než druhej". Dneska jsem takové potkal asi tři. Také manželčina cenzura (to znám a nejsem sám) a zablokovaný mobil. Teda to spíš zaujalo než pobavilo, je to do mojí sbírky argumentů proti závislosti. Až nás jednou budou chtít marťani ovládnout, tak stačí vypnout elektřinu a počkat pár dnů. A že to není vůbec velký problém. Sbírka hodinek je parádní obsahem i nápadem. Kouknul jsem na celou, ale na komenty mám teď málo času. Oceňuji tu vůli, zachovat všechny kusy pro další generace. Já to držím u foťáků a hodinky jsem za celý život měl jen jedny (dárek) a ty jsem stejně nikdy nenosil, já to nesnáším. Kdysi jsem měl čas celkem přesně v hlavě a dnes už to není třeba. Kolem nás je stále někde na něčem přesný čas. Stavil jsem se u Vás rád.
7/21/2012 1:56:06 PM
Pěkný týden a sbírka. Zajímavý nápad :)


left arrowprevious daynext dayright arrow (0065) Sbírka hodinek III, na slovenské salaši a také v parlamentu - 8. 7. 2012