Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Cyklistický - 18. 6. 2021
Share week
photo

18. 6.Friday

photo

19. 6.Saturday

photo

20. 6.Sunday

photo

21. 6.Monday

photo

22. 6.Tuesday

photo

23. 6.Wednesday

photo

24. 6.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
1. Filip spal so mnou a tak mu nechávam vzkaz. Viete aké dve úlohy má splniť? 2. Dofičala som na bajku do pekárne. 3. Počas dňa nejaké pracovné pochôdzky v meste. 4. Doma už ma čakajú títo dvaja rarášci. Filda učí Jurka chodiť :o). 5. Bojová porada pred výjazdom. 6. A už s Fildom fičíme na cyklovýlet. 7. Prisahám, že sme tú lodičku neodviazali my :o). 8. Balím sa a chystám. Zajtra smer Blava. 9. Kopaničiari išli domov, tak ešte zalievam rajčiny :o). 1. Filip spal so mnou a tak mu nechávam vzkaz. Viete aké dve úlohy má splniť? 2. Dofičala som na bajku do pekárne. 3. Počas dňa nejaké pracovné pochôdzky v meste. 4. Doma už ma čakajú títo dvaja rarášci. Filda učí Jurka chodiť :o). 5. Bojová porada pred výjazdom. 6. A už s Fildom fičíme na cyklovýlet. 7. Prisahám, že sme tú lodičku neodviazali my :o). 8. Balím sa a chystám. Zajtra smer Blava. 9. Kopaničiari išli domov, tak ešte zalievam rajčiny :o).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/20/2021 7:50:28 AM
Luky, tak nejak by ta hádanka mohla byť vyriešená :o), Díkes za pozretie. Ano, boli sme kúsok a je to strašné.A tu na moravsko-slovenskom pomedzí sú rodiny veľmi poprepletané a vôbec nevadí, že je tam rieka Morava. Určite bude dobre, ľudia su neskutoční a pomáhajú.
7/19/2021 7:43:49 PM
Ahoj Leni - nalov kocourovi rybičky na snídani a hlavně nezapomeň hodit dopisy!!! (?)...lodička? OMG...sukně 👍...trpaslík 😁...zámek 😲...5km je teda sakrakousíček...a i těch 5 km je myslím mmt těžkých na žití, určitě znáte lidi, co tam ztratili hodně :(


Tags more tags

next dayright arrow Cyklistický - 18. 6. 2021