Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Jedeme,jedeme, jedeme - 4. 11. 2013
Zdieľať týždeň
photo

4. 11.Pondelok

photo

5. 11.Utorok

photo

6. 11.Streda

photo

7. 11.Štvrtok

photo

8. 11.Piatok

photo

9. 11.Sobota

photo

10. 11.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Jedeme, jedeme, jedeme ... tak se jmenuje třetí album Olympicu a tak se jmenuje i můj třetí woltýden. Nevím, zda-li vydržím tak dlouho jako Olympici, ale každopádně se o to pokusím. Takže třetí týden začínáme černobíle. Vítá mi známá křižovatka a známá světla. Nejraději bych se odebral na relaxační zónu, ale není mi dáno a tak makám až se ze mě kouří a občas odbíhám relaxovat po nákupním centru. Obdivuji, že tady rostou květiny, v New Yorkeru pojali výzdobu ve stylu posílání psaníček (zřejmě ježíškovi .... budu mu muset taky napsat). No a je večer a já se loučím se svou další důvěrně známou křižovatkou. Cestou domů si všichni hrajeme, ale každý po svém. A jsem doma, unavený usínám u sudoku. Takže zatahuji žaluzie, jak okenní tak oční a .... a.... dobrou noc.
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


11/17/2013 9:20:55 AM
To prostě nemá chybu:-))Moc se mi líbí čtvrtek a 6 /čtvrteční/je prima:-))Přeji vydržet, tak dlouho ,jako Olympici:-)))Ahoj....
11/16/2013 8:55:24 PM
Relaxační zóna pro muže, to v Ostravě nemáme. :-((( Za trest si jdu nalít slivovici, když jsem takto diskriminován. Líbí se mi Vršovické vzpomínání. Kdysi jsem to nesnášel, když dospělí pořád na něco vzpomínali. A dnes už to dělám také a … ještě k tomu to mám rád. :-))) Přehlasované o, tedy ö, vložíte prostřednictvím mapy znaků nebo kombinací Alt+0246, což ta mapa znaků také poradí. :-) Sousedčino velké prádlo je boží a moc se nedivím, že soused se začal svlékat už na chodbě. Jo, vášeň je vášeň, s tím se nedá nic dělat. :-) Kdyby páteční jednička byla z metra, byl by to jasný metrosexuál. :-) Jene, líbilo se mi to a ještě jsem se parádně pobavil. Prima. Jo a co to posloucháte za hudbu? To je příprava na muslimskou invazi? :-))))
11/16/2013 5:06:23 PM
Týden milý, vtipný a ..Nejvíc mě pobavilo sousedčino "velké prádlo"..A taky povídání o Vršovicích a vůbec komentáře..Tedy fotky samozřejmě také:-)Taková úterní osmička, to je nádherně zachycený okamžik, to je tak dobré, že se každému ta pusa musí vytvarovat do úsměvu ať už chce nebo ne:-)))Zdravím do stověžaté matičky měst, Šárka..
11/13/2013 8:59:19 AM
Jeníku,z Tvých dní sálá energie, mám dojem, že žiješ "non stop". Noční snímky jsou super...Popisky taky... Těším se na další...


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Jedeme,jedeme, jedeme - 4. 11. 2013