Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Dny pooperační - 9. 9. 2013
Zdieľať týždeň
photo

9. 9.Pondelok

photo

10. 9.Utorok

photo

11. 9.Streda

photo

12. 9.Štvrtok

photo

13. 9.Piatok

photo

14. 9.Sobota

photo

15. 9.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Vstávám hodně časně do šedivého,deštivého dne,obstarám slepičky, kočičky ,honem to nejnutnější a ujíždím do nemocnice ,podstoupit předepsanou léčbu.Doma už čeká pacient ,kterému se dnes musím celý den věnovat.Je zima ,a tak zatopím,aby bylo teplo v koupelně,musím Lubu vykoupat.Jde to dost obtížně,nesmíme namočit operační ránu.V rychlosti vařím oběd,dnes začíná Lubovi rehabilitace, a tak ho musím dovést do Chomutova.S jednou nohou chromou a druhou operovanou,jde jen těžko nastoupit do auta.Dvě hodiny mám nyní čas,a tak si trošku projdu město a něco vyfotím.Svítí sluníčko, a po ranním dešti není ani památky.Po rehabilitaci jsme ještě museli k lékaři na kontrolu.Přijeli jsme domů zdrchaní a Luba ihned usnul,já piji kafe ,trochu odpočívám u "Prostřena".Až se Luba probudí,budu se mu muset opět věnovat,udělat večeři ,uložit ho do postele,podat léky,a také se věnovat našim mazlíčkům a slepičkám,domácnost také volá.Padám únavou do postele a hned usínám.
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


10/3/2013 1:44:47 PM
No teda Mirko, klobouk dolů, zvládáte to statečně...zdravím Lubu a přeju dobré .hojení
9/20/2013 9:06:26 PM
Ahoj Mirko, koukám, že máš stále pořád napilno, tolik hladových krků doma! :)) jo, počasí už za moc nestojí, přišla chladná rána a večery už taky nejsou nejteplejší. Navíc do toho déšť. Mám pocit, že už jsou snad jen 2 roční období - léto a zima :) celý sobotní den společně s výletem se vám rozhodně povedl :)) těším se na další týden :) já ten svůj končím v neděli :) pozdravuj doma a pa, Eva :)
9/19/2013 8:25:52 PM
Pekná momentka Matýska na ne/3...a pekné detaily...:)) Manželovi želám rýchle uzdravenie....
9/19/2013 7:35:31 PM
To je zápřah, to je starost o blízkého..Ale všecko to dopadne jistě dobře a Ty si odpočineš:-)A všecka ta péče jistě ponese své ovoce..Miluju detaily v Tvých týdnech..Třeba taková páteční osmička..Nebo nedělní šestá..Krása, jsi moc všímavá "paní fotografka", Mirko:-)Přeju hodně sil, vidím, že kočičáci Ti asistují v péči o muže, to je fajn, zvířátka tak nějak umí "pomáhat", i když to někdy vypadá, že se jen pletou pod nohama..Můj pes je pro mně "vrba" a nejlepší kámoš:-)Mějte se tam spolu všichni dobře, Tvému muži přeju, ať se nožka dobře a rychle hojí a Tobě dobré světlo nejen k focení:-)Šárka..
9/19/2013 1:58:50 PM
Zdravím jak vidím okolí Mostu tedy blízko Chomutov byli jsme tam jednou se Sábou v Zoo parku a vašeho okolí mám spolužačku já byla na internátě v Mostě:-) 80 léta ..hodně síly a týden dobrý:-) Jana
9/16/2013 2:24:52 PM
Jitko,do Prahy jedu :-))Už se těším:-))
9/16/2013 1:37:57 PM
Mirko, myslím, že minulý týden jsi byla v jednom kole a že ještě budeš...prima fotky jako vždycky...doufám, že se přes všechno uvidíme v Praze...
9/16/2013 1:33:48 PM
Je těžké rozhodnout se, který z těch pěkných detailů, zachycujících život, je nejhezčí. A tak ...... prostě sumasumárum fšechny jsou bezvadné.


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Dny pooperační - 9. 9. 2013