Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Týden návratu - 2. 9. 2013
Zdieľať týždeň
photo

2. 9.Pondelok

photo

3. 9.Utorok

photo

4. 9.Streda

photo

5. 9.Štvrtok

photo

6. 9.Piatok

photo

7. 9.Sobota

photo

8. 9.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Vztávám do nového dne ,do nového týdne.Můj pohled z okna padá na komín u sousedů.Topí,venku je taková zima,je už po létě??Léto pomalu odchází a vrací se zima.Tento týdem se vrátí Luba z nemocnice:-))I já se musím vzpamatovat,vrátit se nohama na pevnou zem!!Opět je jedna krabice prázdná,kočičky začaly hodně papat,opravdu se blíží zima.Matýsek je zlatíčko , kdo by při jeho kouscích plakal:-))Peru ,prádlo věším na zahradu a doufám ,že mi nezmokne.Dnes,už si také konečně něco uvařím.Na terásce je smutno,slunečník ani křesílko dnes nevyndám.K večeru prší a já se dívám na tu nádhernou duhu,je jako most naděje,most návratů:-))Vložím poslední snímek ,dopíši komentář a ...dobrou noc:-)))
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


9/12/2013 11:16:43 PM
Já tady už byla a nenechala jsem tu ani pozdravení..Tak to musím rychle napravit..Není lepší vyplnění času, než už mít konečně svého muže doma a pečovat o něj a tím mu pomoci k rychlejšímu zotavení:-)To je úplně jiný týden, než ten minulý..:-)S mužem vrátila se Ti i radost do každé chvíle:-)Zdravím Vás všecky a přeju Vám krásný podzim..To bude barev a postřehů Tvým objektivem, to bude podívaná, Mirko!:-)Už se těším, Šárka..
9/12/2013 3:47:56 PM
Ahoj Mirko! :) duhy jste tam měli teda úžasné, u nás nic. A je strašně fajn, že už máš manžílka doma. Ale jsme na tom stejně, já taky, když jsem sama, tak se klidně odbudu rohlíkem s máslem, nač vyvařovat :)) a u čtvrtku jsem se lekla, co Ti to vyskočilo z monitoru :) děkuji každopádně za návštěvu :) to já teď taky moc nestíhám, ale pamatuju si, koho zde musím navštívit :) a strašně moc se mi líbí sobotní 9, ta je skvělá, Mirko!:) prostě supr týden a těším se na další :) pozdravuj Lubu a užívejte zřejmě poslední teplé dny :)
9/12/2013 12:17:56 PM
Rozšantený Mtýsek, dúha, prádlo, tieňovky, obláčiky a veľa ďalších, super..:))
9/9/2013 9:03:08 PM
Opět nadílka velmi dobrých detailů. Takže opět za pět.
9/9/2013 12:22:42 PM
Už radostnější, i když únavnější týden. Člověku samotnému je smutno, že. Slunko na prádelní šňůře je super...Jsem zvědavá na další týden. To už bude manžel fit :-)
9/9/2013 10:08:41 AM
Krásně ztvárněný týden. Mirko přeji aby byl Luba co nejdříve fit, ale věřím, že s tak pečlivou ošetřovatelkou to bude určitě brzy :-). Fotka pověšeného prádla je prostě kouzelná...Krásný den a těším se na další týden!


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Týden návratu - 2. 9. 2013