Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow 35 týden...když v máji je jak v lednu:-( - 23. 5. 2013
Zdieľať týždeň
photo

23. 5.Štvrtok

photo

24. 5.Piatok

photo

25. 5.Sobota

photo

26. 5.Nedeľa

photo

27. 5.Pondelok

photo

28. 5.Utorok

photo

29. 5.Streda


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Co dělat když je pořád kolem 10-12 stupňů ,,,nikam nechodím a když tak jedu ,,, 1)pustila jsem se do šití a využívám kousky látek :-)2)mlsám dárek k zítřejšímu svátku3-5)Sabina marodí a špatně jí tak se snažím jí dělat jídla která má ráda šišky s mákem 6-7)šiji kapsář do chodby 8)vypínám se 9) a jdu si v klidu přečíst časopis...
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


6/6/2013 10:13:54 PM
Pěkně Vás Jano zdravím. Máte tady moc hezké detaily, třeba žloutky nebo meruňky. Pořiďte si vlastní známku … no pošta musí hledat nové zdroje příjmu. Vypadá to, že bude hezky, dnes už víme více. Jo, už jsem někde u sebe psal, že povodně naši dovolenou zrušily, takže zatím ze setkání nebude nic. Z tohohle počasí není žádné umění chytnout depku, ale pořád jsme na tom lépe, než večeře na poslední šestce. Jano bezva, líbilo se mi tady.
6/4/2013 9:22:29 PM
Počasí bohužel, nebo spíš bohudík neovlivníme,ale když je delší dobu škaredě je to na hlavu. Ale vy jste hrozně šikovná Jani a výrobky vypadají luxusně:)
6/4/2013 2:08:37 PM
No jo, počasí je proti nám, ale další týden bude asi co fotit... :) (černý a mokrý humor)
6/3/2013 7:10:32 PM
To počasí je prostě jaké je, nic nenaděláme, ale už je toho zase moc a ta zima..Brr, v paneláku už se netopí, tak to máme takové syrové..Týden opět krásně voňavý dobrotkama..Jsem ráda, že maminka je v pohodě a hlavně opožděně přeju vše nej k svátku všech Janiček:-)Sábě přeju, ať se brzy uzdraví, i když na té blbnoucí fotce to na umření teda moc nevypadá:-))Obdivuju, když je někdo tak zručný, že si umí leccos ušít, opravit či vyrobit..Já tak dobrá teda nejsem, nějak mi to nebylo dáno do vínku:-)Přeju krásnější a sušší dny, kdy vyběhneme všichni ven, na sluníčko, snad se taky dočkáme..A Vaše Besa je taky plašič, náš Rex se nerad fotí, a jak může, vše mi hatí..Chci např. vyfotit nějaké stéblo nebo pampelišku a on, jakoby tušil, co fotím, jde a pošlape, stéblo zlomí nebo ho rovnou sežere:-))Takže jsme na tom podobně:-))Šárka..


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow 35 týden...když v máji je jak v lednu:-( - 23. 5. 2013