Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow 27 týden...dva kroky ...tak nevím nevím !!! - 20. 2. 2013
Zdieľať týždeň
photo

20. 2.Streda

photo

21. 2.Štvrtok

photo

22. 2.Piatok

photo

23. 2.Sobota

photo

24. 2.Nedeľa

photo

25. 2.Pondelok

photo

26. 2.Utorok


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Udělat dva kroky pro batole je úspěch a u mě je to velká zátěž rozhodovat za někoho je strašný ,,,středa kdy mě nebylo moc dobře jednak mě vzala šíleně hlava jsem musela učinit rozhodnutí mám si tady nechat doma mamku a další rok to zkusit jak to budem spolu zvládat!!!nebo jí hned můžu poslat do domova nastartovat pracovní nasazení a žít s pocitem že jsem udělala chybu něco špatně ...nedokázala jsem to a mamka je u mě doma dál ona si myslí že jsem sestřička někdy a já jí nedokážu odložit ,,mámu ,,prostě nemám na to !!!!takže týden jsem s velkým bojem dodělala a jsem ráda ..... 1)Sába na poslední rehabilitaci 2)už aby byli motýlci venku3)moje výstavní brambora kvete 4)Sába co mě zase fotíš!!!5)letošní zimu přežívám na pomerančích letos jsem si je oblíbila:-)6)Sáby oblíbený dortík 7)všude přítomný bordel 8)mám nové propisky reklamní:-)od syna 9)relax....
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


3/24/2013 12:28:07 AM
Tohle rozhodování není jednoduché, ale to není nic objevného. Tak snad jen přání, aby jste si za svými kroky vždy stála a nikdy svých rozhodnutí nelitovala. Já myslím, že to co děláte za to stojí. Děkuji za čtvrteční sedmičku, je to od Vás moc milé :-)))))))) Jo, zima nás neopouští, dnes všude píšu teplotu, co je u nás, teď právě deset pod nulou. Červená v pátek je prima, už jen tím že to není ta zimní šeď, co je všude. A morče, to se asi snaží dostat ven? Teda tu zimu tady máte pořádnou a dnes po měsíci to venku vypadá pořád stejně. Prima týden, mějte se.
3/8/2013 7:07:18 AM
Děkuji ♥
3/7/2013 7:07:01 PM
Jani, jste hrozně obětavá, vím, že maminku milujete. Nemáte to vůbec snadné, Sabinka, dům, a hlavně péče o maminku..Kdybyste se rozhodla jinak, nikdy bych Vás neodsuzovala..Naše babička měla 91 roků a dožila u rodičů na horách a i když byla do posledka mobilní, dokázala mamku zaměstnat pořádně..Takže vím, jaké to je, starat se..Ale ani manželova mamka babičku nikam nedala, babička by to asi nepřežila, kdyby nemohla žít v domě, ve kterém žila celý život..Jenže u nás byla trošku jiná situace, rodiče byli oba v důchodu, tak se o babičku postarali a ani neuvažovali o jiné možnosti..Držím Vám palce a velmi si Vás vážím..Mějte krásné dny, Šárka..
3/7/2013 5:52:13 PM
My jsme tento stav řešili s babičkou před měsícem. Mamka byla schopná se strhnout, než jsme ji přesvědčili.
3/7/2013 1:52:48 PM
Jani, rozumím tvému váhání s maminkou... vím, že děláš to nejlepší, co můžeš! Přeju hodně sil a okolností, které Ti třeba pomůžou rozhodnout...
3/7/2013 1:26:16 PM
Jani držím vám palce ať to zvládnete. Mamka se taky dlouho starala o dědečka (jejího tchána), ale do konce to nešlo.Bylo to těžké rozhodnutí a nikdo se na vás nesmí zlobit.Posílám hodně energie:)
3/7/2013 12:22:18 PM
Podívej se na věc z jiného úhlu. Tento stav není jen o Tobě a mámě. Je to stav i o Tvých dětech. Z praxe vím, že pokud by ses rozhodla, všem se změní kvalitativně život. Ty se nemusíš nikomu omlouvat. Prostě lidi jednou přestanou mít sílu. A potom musí najít sílu udělat další krok. Nebudeš špatná, když to uděláš. A kdo říká opak, ten nemá páru o tom, co si zažíváš. Nebudeš ji mít míň ráda, jen chceš začít žít. A myslím, že už je asi nejvyšší čas. Já osobně Ti držím palce, abys našla odvahu pro změnu.


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow 27 týden...dva kroky ...tak nevím nevím !!! - 20. 2. 2013