Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Blázninedělí - 28. 2. 2020
Zdieľať týždeň
photo

28. 2.Piatok

photo

29. 2.Sobota

photo

1. 3.Nedeľa

photo

2. 3.Pondelok

photo

3. 3.Utorok

photo

4. 3.Streda

photo

5. 3.Štvrtok


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Ach to ranní světlo. Všechno je hned hezčí, když je slunečno. Včera u zubaře, dnes k dalšímu lékaři, Jiřík a Tonča mi dělají společnost. Odpoledne s tou nejmilejší nejpovzbudivější knihou a pak frčím pro babyvak, třeba mi usnadní to celodenní nošení Tonči na rukou.
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


4/3/2020 6:08:22 PM
To možná nebylo tím kafem, Evi:-) Takhle vyváděl můj Honzíček, když mi končilo šestinedělí a paní doktorka( ano, já s ním běžela k doktorce, tak jsem se bála:-) mi řekla, že s koncem šestinedělí se změnilo složení mého mléka(hormony) a některé děti jsou na to citlivé:-) Držįm pěsti, byla jsem na tom podobně.. Brečela jsrm snad...no furt:-)) Ale jak mimi rostlo, vše se samo spravilo a pak to všecko zalilo to slunce:-))) No a já..otěhotněla podruhé:-))) Sci- fi se už blíží i do Tvých týdnů, tak si počkám:-) Opatrujte se mezitím a Cairo ať hlídá:-)
4/3/2020 5:42:08 PM
Bublinka je tak krásna!!! Čoskoro bude dobre... a tieto ťažšie dni budú len spomienkou! Držte sa a veľa zdravia želám!
4/2/2020 5:04:07 PM
Super :) K Tvým týdnům si chodím zarelaxovat. I přes to řvaní je to taková příjemná pohoda :)
4/1/2020 5:50:16 PM
...ale vždyť Tonička je tak nádherná...
4/1/2020 2:40:15 PM
Út.3- nádherné sluníčko... :-D Tak už to v životě chodí Evi, jednou jsi nahoře a jednou dole. A když jsi až úplně na dně, alespoň se máš od čeho odrazit, abys byla zase nahoře. Že mimina občas řvou je normální, není třeba to brát tragicky a vůbec to nemuselo být z bezkofeinové kávy... Vidím, že čerpáš i z chytrých knih a to je dobře... Taky jsem kdysi u mých dětí, když byly malé, padala občas vyčerpáním..., útěchou mi bylo, že všechno má svůj konec a taky, že jo, vyrostly a té péče kterou jsem jim věnovala nelituju, vyrostli z nich fajn lidi. ;-) Věřím, že to dáš, stejně jako jiné maminky a mateřství si budeš užívat. Nechci Ti radit, každá si na to musí přijít sama jak na to... Jsi skvělá, drž se a hlavně buďte všichni zdraví!


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Blázninedělí - 28. 2. 2020