Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow First in 2018 - 1. 1. 2018
Zdieľať týždeň
photo

1. 1.Pondelok

photo

2. 1.Utorok

photo

3. 1.Streda

photo

4. 1.Štvrtok

photo

5. 1.Piatok

photo

6. 1.Sobota

photo

7. 1.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Adinka sleduje dění venku ... Teď to bylo hodně o Něm ... Vyrážíme domů do nížiny ... Hrajem si, ale Áďa se i tak pozvracela ... Anežka s Kamčou ... Dopíjím včerejší Bohemku ... My ... Náměstí ... Likvidujem strom, který stále padá.
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


1/15/2018 8:15:14 PM
Díky za info...myslel jsem, že když se fotkama dá hýbat v rámci dne, že otočení je v podstatě stejná věc...budu tedy brát wolapku spíš jen pro nahrání ... za třídu díky...ale i ta má své nedostatky ( a okna mám na tři strany)...
1/15/2018 6:36:08 PM
Tu třídu s okny na dvě strany závidím, kdykoli ji vidím ;)
1/15/2018 5:10:00 PM
Problém je v tom, že WoLapka je pouze nástroj pro výběr fotek do týdne a jejich hromadné nahrání na web WoL. Aby mohla realizovat manipulaci s fotografií samotnou, musela by do ní být implementována celá knihovna pro úpravy bitmapy a to už by z ní byl kompletní fotoeditor. I kdyby byl očesaný jen na funkce otáčení, tak i to sebou nese množství dalších obslužných funkcí, větší nároky na systémové prostředky a také vyšší pořizovací cenu. Investovali jsme v tomto směru raději prostředky do vývoje a implementace adaptibilní verze webového rozhraní, takže ten se nyní chová na mobilu jako aplikace a kompletní sestavení týdne je jednoduché i na mobilu, přímo na webu. Jak na Androidu, tak na iOS. Proti WoLapce je rozdíl pouze v tom, že po dobu sestavování týdne je nutno být on-line, kdežto WoLapka jede off-line a připojení potřebuje až v okamžiku nahrávání týdne a umí týden nahrát celý najednou.
1/15/2018 5:08:51 PM
Máš pravdu, že to až tak jednoduché není, ale fotografie musí být někde uložená stejně a je nutno po úpravě původní fotku smazat a nahrát novou. Celá výměna je na 15 kliknutí. Při práci s WoLapkou je vhodnější nejprve pořídit fotky, případně je příslušně upravit a pak sestavit ve WoLapce. Já ji dokonce občas používám jen po nahrání, normálně zkopíruji už hotové fotky do mobilu, vložím je do týdne a ten pak celý nahraji … má to výhodu, že nemusím nahrávat postupně den po dni. Focení přímo do pozice jsem zkoušel pouze při testování a problém s automatickým otáčením fotky řešil tak, že když mi to mobil otočil, tak jsem fotku smazal a vyfotil znovu s úpravou polohy mobilu … nebo tak jak to je na videu.
1/15/2018 3:06:28 PM
Ale uz ji ulozi do nejake galerie a ja ji tam musim znovu nahrat po smazani te puvodni. Kdyz jde s fotkami hybat v ramci dne, tak by nel byt problem ani otocit je...je to preci ken telefon no. ;)
1/15/2018 2:31:05 PM
Otázkou je, zda to není spíše záležitost foťáku … já to v mobilu mám … kliknu ve WoLapce na pozici, pořídím fotku a ta se do pozice uloží. Pokud nejsem spokojen s orientací, tak na ní kliknu znovu a ona se otevře v editoru foťáku, kde ji mohu libovolně upravit nebo také libovolně otočit.
1/15/2018 1:16:19 PM
Pěkný týden. Také dělám týdny ve Wolapce, ale fotky nefotím přímo. Po úpravách je do políček vkládám z galerie v mobilu. :-)
1/15/2018 1:02:09 PM
Přesně z tohohle důvodu by bylo fajn, aby to uměla Wolapka, když už ne telefon - pokud fotím rovnou přes apku, tak je pak složité to upravovat jinde a znovu nahrávat. Nestálo by to za to?
1/15/2018 12:10:59 PM
Otočení neudělala Wolapka, ta stejně jako nahrávání na webu na orientaci fotky vůbec nesahá a fotku nahraje tak jak je. Orientace fotky je způsobena mobilem, které při fotografování shora je někdy zmaten a nerozpozná správnou orientaci. Tady v tomto týdnu to není nijak kritické a bez upozornění si toho někdo ani nevšimne.
1/15/2018 11:28:16 AM
Bohužel některé fotky mi hodila Wolapka na výšku a nedá se v ní otáčet ... to bych doporučil dodělat! :-)


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow First in 2018 - 1. 1. 2018