Život na planéte Zem očama jej obyvateľov

nasledujúci deňright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 21. 7. 2014
Zdieľať týždeň
photo

21. 7.Pondelok

photo

22. 7.Utorok

photo

23. 7.Streda

photo

24. 7.Štvrtok

photo

25. 7.Piatok

photo

26. 7.Sobota

photo

27. 7.Nedeľa


Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš.
Česky
Ráno ještě nadšeně kontroluji nově nachystané zavěšení bodových světel - časem snad zavěšená nebudou. Dáda je ještě polospící. Nářadí nachystáno. Normální poloha mého muže. A takhle se se mnou baví a najednou mluví úplně z cesty, otočím se a .... telefonuje, jak jinak. Asi jsem nudná. Koupelna vypadá jako koupelna a už čekáme na poslední úpravy - dnes manžílek namontuje umyvadlo a obě baterie :D ... Ta hromada je náš bývalý strop, který byl polepený krásnýma polystyrénovýma kazetama - asi se líbily jen mě. Takhle se odchází od práce - tohle nám zůstalo na chodbě na naší dokonalé hlíně. A vysoušíme. Večer nesedíme tradičně na dvorku - neboť prší.
Komentáre

Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.

Prihlásenie Registrácia


7/29/2014 11:13:21 AM
To s foťákem je sice mrzuté, ale z vlastní nedávné zkušenosti vím, že když se chce, jde to i bez foťáku..I když teda v mém případě hůř a "přes zuby":-))Tady je tolik pozitiv, že i tohle jistě překonáš..Rekonstrukce zasáhla do života vší silou a teď to vypadá chvilkama na jemné zoufalství..Ale práce pokračují a jednou si tohle budeš prohlížet a vzpomínat..A těšit se z krásného domova:-)))Přeju, ať to zvládnete, foťák je fakt jen věc, i když milovaná..Je fajn, že na to všecko okolo nejsi sama a že Tě někdo podrží a rozptýlí Tvé chmury..Všecko tohle je život a mě se týden právě pro autentičnost a nehranost velmi líbí:-)Ahoj, Šárka..
7/29/2014 10:51:01 AM
Ahoj Hani, s tím displejem mě to mrzí, ale není to konec světa. Důležité je, že foťáček fotí, to je jeho hlavní funkce. Dřív žádné displeje nebyly a jaká vznikaly krásné fotky :-)! A Tobě to jde koukám i bez něj! Týden je opět skvělý. Moc se mi líbí ta nádherná černo-bílá momentka od vody (4) a pískový angry birds - škoda, že Vás výtvor není víc vidět, určitě to taky stálo za to :-D! Paráda, těším se na další letní týden


Tagy viac tagov

nasledujúci deňright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 21. 7. 2014