Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Dny sváteční a realita dnů všedních... - 5. 1. 2014
photo

30. 12.Monday

photo

31. 12.Tuesday

photo

1. 1.Wednesday

photo

2. 1.Thursday

photo

3. 1.Friday

photo

4. 1.Saturday

photo

5. 1.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nepříjemné deštivé počasí,odvracím se od okna a můj pohled padá na poslední upomínky vánočních dní.Už jsem se rozhodla,dnes se rozloučíme s vánočním stromečkem a začnu uklízet i výzdobu bytu.Luba se vrhá na stromeček a já na vaření,bez ostrého nože mi to ale moc nekrájí, a tak volám SOS.Stromeček pomalu mizí v plamenech, ještě nás zahřeje jeho teplo.Je mi tochu smutno,bylo mi s ním a jeho světýlky dobře.Ještě pouklízím ,setřu prach.V krbu dohořívá stromeček,světýlka ale na okně a venku dnes ještě svítí.Tak končí dny sváteční a já končím tento týden a je mi smutno.Zítra mi světýlka budou svítit naposledy.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/14/2014 5:08:08 PM
Děkuji všem za nahlédnutí a přízeň..
1/13/2014 5:50:16 PM
Týden plný pěkných fotek a korunuje to Matýsek - to nemá chybu.
1/13/2014 8:41:03 AM
Celý týden je skvěle zachycený Mirko, ale mě se nejvíc líbila novoroční jízda na čtyřkolce - to je báječná tradice, kterou upřímně závidím :-))! Paráda. Krásný nový rok :-)
1/12/2014 5:13:11 PM
Usilovný kocúrik ma pobavil. Máte to pekné pani Mirka :)
1/12/2014 2:02:43 PM
I na mně tak trošku padl smutek, že už světýlka nejsou..Ale..Zase se prodlužuje po krůčcích den a to znamená více světla:-)A naději, bude to dobré..Nejvíce se mi líbí samozřejmě peroucí Matýsek..Škoda, že Rexík prát neumí:-))U nás by si Matýsek zapral:-))A nostalgie a smutno..A taky nemám ráda Silvestra.Lidi jen bezduše vyšilují a blbnou..Čím jsem starší, tím méně to chápu a snáším..Vadí mi Rexíkův stres a vůbec ty rány..Raději mám novoroční ohňostroj, kdy je to bezpečně ošetřené a dostatečně daleko od našeho domova..Tvá světýlka krásně dotvářejí náladu týdne, i když není tak úplně veselá..A oheň v krbu, pohltil stromeček, ale zahřál a tím splnil své poslání hned dvakrát..U nás ve městě se stromečky hromadí po ulicích a u popelnic, v lepším případě je děti sbírají a vozí se to do Zoo..Takže na závěr mé návštěvy popřeju Vám všem vespolek krásné, i když všední dny, spoustu zdraví, lásky a štěstí a světýlka, která nehasnou, vždyť jich je kolem ještě hodně..:-)Šárka..
1/12/2014 12:03:56 PM
Pěkným úvodem do Tvého zdařilého týdne je hned 1.pondělní fotka. Líbí se mi tradice: něco na zub pro psy v útulku. Pěkný je i výlet v zasněžené přírodě, a hlavně fotky se svíčkama. Je vidět, že Matýsek si s novou pračkou rozumí. To u nás při luxuvání musíme dát pozor na Rexíka, který se každou chvílí se štěkotem zakusuje do vysavače.
1/12/2014 10:39:02 AM
Beautiful photos on Tuesday nr 5 and 7 :)
1/8/2014 9:57:48 PM
Myslím, že na to focení vidět nepotřebuješ … Ty to Mirko cítíš. Ostatně já už před časem zjistil, že nejlepší fotky dělám, když se nedívám do hledáčku … ale to bude jiný případ … u mne je to tím, že když u toho jsem, tak to jen kazím. :-)))) Hned první dvojka … paráda. Silvestr … on ten poslední den v roce je stejný jako všechny ostatní … to jsme se jen konvencí naučili porcovat čas na díly, jako by to mělo nějaký hlubší smysl. Věděl bych, co Ti popřát a o čem sníš, ale to mít bohužel nemůžeš, co se stane, to nejde odestát … tak alespoň ať to co nejméně bolí … a ať stále vidíš tak krásně jasně, jak je život cenný a křehký … Novoroční jízda ... další paráda a pěkná tradice a sníh, mi už je po něm smutno. V Ostravě je trvale jaro, maximálně sprchne. Tento týden jezdím do práce na kole … no to jaro ve vzduchu i voní. Matýsek u pračky … je to jasný profík, v minulém životě šéfoval velké prádelně. Sobotní zeleň … co dodat. Pálení stromečku, světýlka … my si je ještě necháme. Mirko, paráda.
1/6/2014 6:34:20 PM
A je tu opět pěkně zachycený týden.
1/6/2014 5:50:27 PM
Díky Jitko:-))))Také Tobě a celé Tvé rodině vše nej,nej:-)))Posílám pozdrav....
1/6/2014 1:30:36 PM
Ahoj, Mirko, s chutí jsem si prohlédla Tvůj týden...bezvadná středa, námraza nebo sníh, i když je ho jen trochu, hned změní náladu i pohled na svět...koucourek a pračka a celá sobota nemají chybu...Vánoce a Silvestr jsou za námi, ať žije nový rok! Přeji Tobě i manželovi, aby byl bohatý na všechno, co si přejete. Zdravím. Jitka


Tags more tags

left arrowprevious day Dny sváteční a realita dnů všedních... - 5. 1. 2014