Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dny sváteční a realita dnů všedních... - 30. 12. 2013
Share week
photo

30. 12.Monday

photo

31. 12.Tuesday

photo

1. 1.Wednesday

photo

2. 1.Thursday

photo

3. 1.Friday

photo

4. 1.Saturday

photo

5. 1.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na dnešek jsem opět nespala dobře, usnula jsem hodně dlouho po půlnoci.Spala jsem dost dlouho,probudilo mě slunce, které se usadilo v naší ložnici na okně a šimralo mě svými ostrými paprsky po obličeji.Stačí jen ruku vztáhnout a mohu se ho dotknout:-))Jo,kdyby to bylo tak jednoduché:-)Sluncem je zalitý celý dům.Luba jede opět na rehabilitaci a já se zastavím v Globusu ,musíme něco nakoupit před tou Novoroční slávou.Mám se prý vánočně naladit,tak to půjde jen velice těžko,Vánoce se staly minulostí a to planoucí sluneční světlo také vánočně nenaladí:-))Výprodej ,jak já tyhle chytáky na lidi nesnáším:-((Co jsem nekoupila v Globuse, to jedeme dokoupit do Kauflandu.Sluníčko je opravdu dnes v ráži ,vůbec nevidím co fotím, ono tlačit vozík,pospíchat už abych byla doma a fotit jednou rukou ,pak to takto dopadá:-))Sušenky pro pejsky do útulku ,jako každý rok.Jedeme domů a já nemohu věřit tomu ,že je prosinec.Jsem dost unavená ,těším se domů,už nic dnes dělat nebudu:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/14/2014 5:08:08 PM
Děkuji všem za nahlédnutí a přízeň..
1/13/2014 5:50:16 PM
Týden plný pěkných fotek a korunuje to Matýsek - to nemá chybu.
1/13/2014 8:41:03 AM
Celý týden je skvěle zachycený Mirko, ale mě se nejvíc líbila novoroční jízda na čtyřkolce - to je báječná tradice, kterou upřímně závidím :-))! Paráda. Krásný nový rok :-)
1/12/2014 5:13:11 PM
Usilovný kocúrik ma pobavil. Máte to pekné pani Mirka :)
1/12/2014 2:02:43 PM
I na mně tak trošku padl smutek, že už světýlka nejsou..Ale..Zase se prodlužuje po krůčcích den a to znamená více světla:-)A naději, bude to dobré..Nejvíce se mi líbí samozřejmě peroucí Matýsek..Škoda, že Rexík prát neumí:-))U nás by si Matýsek zapral:-))A nostalgie a smutno..A taky nemám ráda Silvestra.Lidi jen bezduše vyšilují a blbnou..Čím jsem starší, tím méně to chápu a snáším..Vadí mi Rexíkův stres a vůbec ty rány..Raději mám novoroční ohňostroj, kdy je to bezpečně ošetřené a dostatečně daleko od našeho domova..Tvá světýlka krásně dotvářejí náladu týdne, i když není tak úplně veselá..A oheň v krbu, pohltil stromeček, ale zahřál a tím splnil své poslání hned dvakrát..U nás ve městě se stromečky hromadí po ulicích a u popelnic, v lepším případě je děti sbírají a vozí se to do Zoo..Takže na závěr mé návštěvy popřeju Vám všem vespolek krásné, i když všední dny, spoustu zdraví, lásky a štěstí a světýlka, která nehasnou, vždyť jich je kolem ještě hodně..:-)Šárka..
1/12/2014 12:03:56 PM
Pěkným úvodem do Tvého zdařilého týdne je hned 1.pondělní fotka. Líbí se mi tradice: něco na zub pro psy v útulku. Pěkný je i výlet v zasněžené přírodě, a hlavně fotky se svíčkama. Je vidět, že Matýsek si s novou pračkou rozumí. To u nás při luxuvání musíme dát pozor na Rexíka, který se každou chvílí se štěkotem zakusuje do vysavače.
1/12/2014 10:39:02 AM
Beautiful photos on Tuesday nr 5 and 7 :)
1/8/2014 9:57:48 PM
Myslím, že na to focení vidět nepotřebuješ … Ty to Mirko cítíš. Ostatně já už před časem zjistil, že nejlepší fotky dělám, když se nedívám do hledáčku … ale to bude jiný případ … u mne je to tím, že když u toho jsem, tak to jen kazím. :-)))) Hned první dvojka … paráda. Silvestr … on ten poslední den v roce je stejný jako všechny ostatní … to jsme se jen konvencí naučili porcovat čas na díly, jako by to mělo nějaký hlubší smysl. Věděl bych, co Ti popřát a o čem sníš, ale to mít bohužel nemůžeš, co se stane, to nejde odestát … tak alespoň ať to co nejméně bolí … a ať stále vidíš tak krásně jasně, jak je život cenný a křehký … Novoroční jízda ... další paráda a pěkná tradice a sníh, mi už je po něm smutno. V Ostravě je trvale jaro, maximálně sprchne. Tento týden jezdím do práce na kole … no to jaro ve vzduchu i voní. Matýsek u pračky … je to jasný profík, v minulém životě šéfoval velké prádelně. Sobotní zeleň … co dodat. Pálení stromečku, světýlka … my si je ještě necháme. Mirko, paráda.
1/6/2014 6:34:20 PM
A je tu opět pěkně zachycený týden.
1/6/2014 5:50:27 PM
Díky Jitko:-))))Také Tobě a celé Tvé rodině vše nej,nej:-)))Posílám pozdrav....
1/6/2014 1:30:36 PM
Ahoj, Mirko, s chutí jsem si prohlédla Tvůj týden...bezvadná středa, námraza nebo sníh, i když je ho jen trochu, hned změní náladu i pohled na svět...koucourek a pračka a celá sobota nemají chybu...Vánoce a Silvestr jsou za námi, ať žije nový rok! Přeji Tobě i manželovi, aby byl bohatý na všechno, co si přejete. Zdravím. Jitka


Tags more tags

next dayright arrow Dny sváteční a realita dnů všedních... - 30. 12. 2013