Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Předvánoční ... - 18. 12. 2013
Share week
photo

18. 12.Wednesday

photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday

photo

23. 12.Monday

photo

24. 12.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Obrazy jsou plochy, které mají význam… Význam obrazů spočívá na povrchu… Obrazy prostředkují mezi světem a člověkem. Člověk „eksistuje”, to znamená, že svět mu není přístupný bezprostředně: mají mu jej zprostředkovat obrazy… Člověk zapomíná, že on sám obrazy vytvořil, aby se podle nich orientoval ve světě. Už je nedokáže dešifrovat, a od tohoto okamžiku žije ve funkci svých vlastních obrazů: Imaginace se změnila v halucinaci. Nejopravdovější jsou lidské dějiny: dějiny očekávání: svoboda prožívá čas dokonale tím, že ho proměňuje v čas očekávání.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/7/2014 9:08:06 AM
Lukáši už jsem přestal doufat, že ještě nějaký týden přidáš. Opět skvělý záznam tvého života!
1/2/2014 12:37:11 PM
St3 :) Čt? jaká je definice života? Po3 :(
A co když fotografie (malba, socha...) není touhou (po)zastavit čas, ale touhou i ostatním ukázat ten kouzelný okamžik, místo, událost, kterou jsem zažil "já" a "vy" ostatní jste neměli to štěstí být u toho? Co když je to snaha rozšířit prostor na své blízké a vzdálené...
1/1/2014 9:35:26 PM
Fotografie je … já nad tím vlastně nikdy moc nehloubal … asi je jedno jaká technologie je použita k té nevědomé touze po pozastavení času … když hladový pračlověk s kručením břicha ryl do stěny jeskyně pazourkem to co viděl a zažil, tak možná nevěděl proč to dělá … a malíř a sochař a spisovatel … také chtějí jen pozastavit čas … a ten si plyne nezávisle na čemkoliv. Dnes vzniká miliarda fotek denně a jen málo z nich je pořízena vědomě s hlubším smyslem a ještě méně jich bude mít štěstí, aby je shlédlo lidské oko dvakrát, třikrát … vícekrát. Vy jich tady Lukáši máte třiašedesát a ty všechny tohle štěstí mají … já jsem se zase rozkecal … a chtěl jsem vlastně jen říct, že jsem se na Váš týden těšil … a také … díky.
12/30/2013 2:30:35 PM
Tak jsem se dockala, cekala jsem na dalsi tyden dlouho a verila jsem, ze nam date nejaky pekny vanocni a tak jest :-) Ve Ct pan Halik, to je nadhera, clovek skutecne moudry! Miluji snimky mihajicich se osob, jakoby tam byly a zase hned nebyly. Dekuji za dalsi Vas tyden, Stastny Novy rok 2014!


next dayright arrow Předvánoční ... - 18. 12. 2013