Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Předvánoční ... - 20. 12. 2013
photo

18. 12.Wednesday

photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday

photo

23. 12.Monday

photo

24. 12.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Člověk vyrábí nástroje a jako modelu pro tuto výrobu používá sám sebe - až se situace obrátí a člověk svůj nástroj použije jako model sebe samého, světa a společnosti. Ježíš prožívá lidský život jedinečnou plností, proniká do jeho tajemných hlubin, vychutnává krásu a radost okamžiků. Odpověď nabídnutí Kristem Slovem ve skutečnosti očekávají všichni lidé, přijímají ji pouze věřící …
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/7/2014 9:08:06 AM
Lukáši už jsem přestal doufat, že ještě nějaký týden přidáš. Opět skvělý záznam tvého života!
1/2/2014 12:37:11 PM
St3 :) Čt? jaká je definice života? Po3 :(
A co když fotografie (malba, socha...) není touhou (po)zastavit čas, ale touhou i ostatním ukázat ten kouzelný okamžik, místo, událost, kterou jsem zažil "já" a "vy" ostatní jste neměli to štěstí být u toho? Co když je to snaha rozšířit prostor na své blízké a vzdálené...
1/1/2014 9:35:26 PM
Fotografie je … já nad tím vlastně nikdy moc nehloubal … asi je jedno jaká technologie je použita k té nevědomé touze po pozastavení času … když hladový pračlověk s kručením břicha ryl do stěny jeskyně pazourkem to co viděl a zažil, tak možná nevěděl proč to dělá … a malíř a sochař a spisovatel … také chtějí jen pozastavit čas … a ten si plyne nezávisle na čemkoliv. Dnes vzniká miliarda fotek denně a jen málo z nich je pořízena vědomě s hlubším smyslem a ještě méně jich bude mít štěstí, aby je shlédlo lidské oko dvakrát, třikrát … vícekrát. Vy jich tady Lukáši máte třiašedesát a ty všechny tohle štěstí mají … já jsem se zase rozkecal … a chtěl jsem vlastně jen říct, že jsem se na Váš týden těšil … a také … díky.
12/30/2013 2:30:35 PM
Tak jsem se dockala, cekala jsem na dalsi tyden dlouho a verila jsem, ze nam date nejaky pekny vanocni a tak jest :-) Ve Ct pan Halik, to je nadhera, clovek skutecne moudry! Miluji snimky mihajicich se osob, jakoby tam byly a zase hned nebyly. Dekuji za dalsi Vas tyden, Stastny Novy rok 2014!


left arrowprevious daynext dayright arrow Předvánoční ... - 20. 12. 2013