Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Setkání s kolegy a přátelé na chatě - 5. 9. 2013
Share week
photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tak ulice je rozkopaná. Na oběd mám lazaně a na setkání s bývalými blízkými kolegy tvarůžky. Máme rande u Kauflandu a pěšky jdeme do Spolku. Dlouho jsme se neviděli. Bylo by to na více jak čtyři piva, ale vlak nečeká. Snad Mirek dojede správně, ne jak já před měsícem :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/19/2013 2:42:28 PM
Pohoda na chate je priam hmatateľná :-) Tiež mám rád chaty a tiež petanque. Experimenty sú fajn a Zdeněk je mimozemský vyslanec dobrej vôle :-D
9/18/2013 5:10:40 PM
Jo, petanque je supr. Ten občas hráváme u babičky na zahradě. Experimenty s lensbaby se mi moc líbí - přiznám se, že mě Přemek musel zasvětit, vůbec jsem nevěděla, co to je :) na úterní 5 je určitě německý tank Tiger, že? :D kde vůbec stojí? :) no ul. Závodní.. asi netřeba komentovat :) ale tak já jezdím jen hromadnou dopravou a pěšky, ale i tak to člověku nějakým způsobem zkomplikuje život :) a k 11. září - to mi bylo 11 a říkala jsem si, jakto, že takový film dávají už tak brzo a ne až večer. Těším se na další týden :)
9/18/2013 4:40:57 PM
Noli, O Zdeňkovi jsem také přemýšlel. Máš pravdu, musel to být klon. Jak jinak by mohl všechno stíhat ? A nebo že by nespal ? (viz jeho noční příspěvky na WoL) :-)
9/18/2013 12:56:26 PM
Ahoj Jirko, obrázky s Lensbaby sú fajn, tuším neoddolám a opatrím si ho tiež...Badymu odkáž, že trpezlivosť ruže prináša...Happy Bohouš vyzerá ozaj v pohode, asi sa mu niečo krásne zdá...Čudujem sa, že Zdeňek na tarokoch chýbal, myslela som, že do BA vyrazil iba jeden z jeho klonov..:)) P.S.: 11.september si naozaj pamätá asi každý, vidiac tú hrôzu v priamom prenose som si musela dať 2 panáky za sebou (to naozaj nezvyknem)... A dve hodiny potom som prvý a jediný raz v živote vyhrala tenisový zápas nad bratom....Maj sa...:))
9/18/2013 11:56:27 AM
Převrátit auto na tom místě chce hodně zručnosti. Asi se někdy budu muset projít kolem Nové Karolíny a pofotit, vypadá to tam nečekaně dobře. Na zákazníka jsi šel s pořádným kalibrem :D Fajn week
9/15/2013 10:26:36 PM
To je prima, že když nejsem na tarokách, tak se mohu kouknout. :-) Setkání výborné, Spolek tam to žije a nádraží na Stodolní … to je vynález. :-) Jo, Lensbaby, to si ještě užiješ. Nejlepší je protisvětlo, ale nesmí svítit přímo do objektivu, i když … No, nedělní devítka, už to tam je. Petanque … to je super, já dostal koule k …. čtyřicátinám .. toto letí. Už jsme si dlouho nezahráli. Pěkná je pondělní pětka, odrazovka v hrníčku. Vidím že ve středu v Ostravě pršelo, v Bratislavě bylo celkem slušně. 11.9.2001 bylo úterý a my jsme zrovna hráli taroky v Proskovicích, protože Dluhošovi byli na dovolené. No, možná budeme hrát jinde už brzy, možná jste to už domlouvali. Jirko bezva, líbilo.


next dayright arrow Setkání s kolegy a přátelé na chatě - 5. 9. 2013