Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Setkání s kolegy a přátelé na chatě - 10. 9. 2013
photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes výrážíme za novým zákazníkem. Původní plán, auto, byl opuštěn. Držím se plánu B a jedu busem. Kolegové jdou pešky. (4) Pachatel se vrací na místo činu. Motorizovaní pracovníci cosi vynášejí z naší bývalé kanceláře. U zákazníka bojuji všemi možnými prostředky :-). Odpoledne jedu na taroky. Vypadá to, že jsem tu první. Večer se nalákám na fotbal, bo o poločase vedem 1:0. Že jsem raději nešel spát.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/19/2013 2:42:28 PM
Pohoda na chate je priam hmatateľná :-) Tiež mám rád chaty a tiež petanque. Experimenty sú fajn a Zdeněk je mimozemský vyslanec dobrej vôle :-D
9/18/2013 5:10:40 PM
Jo, petanque je supr. Ten občas hráváme u babičky na zahradě. Experimenty s lensbaby se mi moc líbí - přiznám se, že mě Přemek musel zasvětit, vůbec jsem nevěděla, co to je :) na úterní 5 je určitě německý tank Tiger, že? :D kde vůbec stojí? :) no ul. Závodní.. asi netřeba komentovat :) ale tak já jezdím jen hromadnou dopravou a pěšky, ale i tak to člověku nějakým způsobem zkomplikuje život :) a k 11. září - to mi bylo 11 a říkala jsem si, jakto, že takový film dávají už tak brzo a ne až večer. Těším se na další týden :)
9/18/2013 4:40:57 PM
Noli, O Zdeňkovi jsem také přemýšlel. Máš pravdu, musel to být klon. Jak jinak by mohl všechno stíhat ? A nebo že by nespal ? (viz jeho noční příspěvky na WoL) :-)
9/18/2013 12:56:26 PM
Ahoj Jirko, obrázky s Lensbaby sú fajn, tuším neoddolám a opatrím si ho tiež...Badymu odkáž, že trpezlivosť ruže prináša...Happy Bohouš vyzerá ozaj v pohode, asi sa mu niečo krásne zdá...Čudujem sa, že Zdeňek na tarokoch chýbal, myslela som, že do BA vyrazil iba jeden z jeho klonov..:)) P.S.: 11.september si naozaj pamätá asi každý, vidiac tú hrôzu v priamom prenose som si musela dať 2 panáky za sebou (to naozaj nezvyknem)... A dve hodiny potom som prvý a jediný raz v živote vyhrala tenisový zápas nad bratom....Maj sa...:))
9/18/2013 11:56:27 AM
Převrátit auto na tom místě chce hodně zručnosti. Asi se někdy budu muset projít kolem Nové Karolíny a pofotit, vypadá to tam nečekaně dobře. Na zákazníka jsi šel s pořádným kalibrem :D Fajn week
9/15/2013 10:26:36 PM
To je prima, že když nejsem na tarokách, tak se mohu kouknout. :-) Setkání výborné, Spolek tam to žije a nádraží na Stodolní … to je vynález. :-) Jo, Lensbaby, to si ještě užiješ. Nejlepší je protisvětlo, ale nesmí svítit přímo do objektivu, i když … No, nedělní devítka, už to tam je. Petanque … to je super, já dostal koule k …. čtyřicátinám .. toto letí. Už jsme si dlouho nezahráli. Pěkná je pondělní pětka, odrazovka v hrníčku. Vidím že ve středu v Ostravě pršelo, v Bratislavě bylo celkem slušně. 11.9.2001 bylo úterý a my jsme zrovna hráli taroky v Proskovicích, protože Dluhošovi byli na dovolené. No, možná budeme hrát jinde už brzy, možná jste to už domlouvali. Jirko bezva, líbilo.


left arrowprevious daynext dayright arrow Setkání s kolegy a přátelé na chatě - 10. 9. 2013