Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Totální restart a WoLáci v ZOO - 30. 8. 2013
photo

29. 8.Thursday

photo

30. 8.Friday

photo

31. 8.Saturday

photo

1. 9.Sunday

photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pro změnu dnešní den zase trvávíme s dědou Petrem. Nechal se přesvědčit a jel s námi na chatu, kde nebyl dva roky. Libilo se mu, jaké změny jsme tam udělali. Především místnost v podkroví, kterou jsme upravovali celé loňské léto. Jablíčka jsou připravena na rozemletí do sudu. Letos jich ale tolik není. (2). Ořech je celý spálený. Nákaza nebo snad člověk ??? Okolí stromu je celé rezavé. (7) Porovnáváme skutečnost z minulostí na fotkách. Při cestě zpět navštívíme i hřbitov. Večer se věnujeme další části rodiny, tentokráte na Skype.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/12/2013 11:07:55 PM
Ach jo, ty konce dovolených..Ty by měly nebejt:-)Ale čas je milosrdný, letí tak rychle, že takové to smutno rychle prchne taky a nastává ten normální prac. kolotoč:-)Sobota se povedla nám všem, snad se zas brzo někam všichni společně vydáme a něco si vyblejskneme, bylo to moc fajn:-)Jen tam chyběla ta usměvavá paní, co jí odešel jeden a přišel druhý mobilní telefon:-)Že ji tímto také zdravím, tarokovka je hezká a Lensbaby vypadá nadějně..Pro mně je to takový objektiv na zpestření, asi bych nedokázala nafotit celý týden jenom jím..Já si vždycky jen tak zakoketuju a zas ho schovám:-)Na pivko chodíte celkem pravidelně, to se mi líbí:-)Ahoj, Šárka..
9/12/2013 9:17:24 PM
Já to taky teď zažil, sobota byla ještě "cestovací", ale začít fotit (domácí) neděli a upracované pondělí bylo pro mě hodně těžké.
9/12/2013 9:12:59 PM
Martine, trefil jsi to naprosto přesně :-). "Rozfotil" jsem se zase až v neděli na chatě při procházce. Pěkné počasí, témat plno, že devět fotek bude málo až budu vybírat. Teď je stahuji do PC.
9/12/2013 8:50:49 PM
u nás se říká "jedno dvě, slovy dvanáct". Fajn týden. Po dovolené naběhnout znovu do pracovního procesu je někdy těžké. Ale myslím, že těžší je začít fotit běžný týden po období, kdy je všechno nové a všechno zajímavé...
9/12/2013 3:58:32 PM
Jo, ulice Závodní - asi netřeba komentáře :)) je fajn mít po dovolené ještě pár dní na oddych, o tom jsme se vlastně bavili :) sobota je supr, hned bych tam šla znovu - snad nám třeba ta Ema vyjde ještě letos? :) supr týden, těším se na další. Eva:)
9/12/2013 2:42:31 PM
Pěkný týden! Líbí se mi úterý:-)
9/12/2013 1:39:46 PM
Jak vidím ty kanóny, tak bych s váma v zoo byla za pěkně chudýho příbuznýho se svým rozflákaným kompaktem ... :D (navíc, teď nemůžu najít nabíječku, achjo).
9/12/2013 1:33:12 PM
Jirko, sobotná lastovička na 2..:))).. O Fulghamovej knihe brat vyhlásil, že je jedna z najlepších, čo čítal..Škoda, že nie je aj dámska verzia pre dcéry..:)) Pekne zdokumentovaný podovolenkový reštart...
9/12/2013 10:03:46 AM
Fajn week. Sobota opět z jiného pohledu a super ;)
9/9/2013 5:04:53 PM
Už jsem se chtěl sbalit a vypadnout domů a teď vidím další ZOO week. Tak si ho ještě dám. Jsem zvědavý, jestli dá tu ZOO sobotu ještě někdo. Ale popořádku. Návrat z dovolené ... směs smutku z končícího volna a radosti, že to dobře dopadlo a shledání s blízkými ... Jo Závodní ... %@&*#^!!! Pátek na chatě je pohodový. A už je tu ta bezvadná sobota, fakt to bylo prima. Jo,Anička, má chodit včas, byla by na fotkách. :-) Máš tu pěknou paralelu sobotní osmičky se středeční trojkou. Vyšlo nám to, v neděli už bylo hnusně. Návrat do práce jsi zvládl, alespoň to tak vypadá. Pak už to půjde samo. Hm, ten oběd vypadá slušně. Taroky, jak já byl rád, že jsem nakonec na kole vyjel. To jsem ovšem udělal i dnes a teď tam prší a je mokro a mi se nechce ven. Ach jo. A blesk je fakt super. Nissin 866 mark II. Pátek ve středu, zase pohoda. My jsme si s Aničkou také ve středu udělali tak trochu pátek. :-) Jirko bezva, líbilo.


left arrowprevious daynext dayright arrow Totální restart a WoLáci v ZOO - 30. 8. 2013