Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Vedro, vedro a žumpa nakonec - 29. 7. 2013
photo

25. 7.Thursday

photo

26. 7.Friday

photo

27. 7.Saturday

photo

28. 7.Sunday

photo

29. 7.Monday

photo

30. 7.Tuesday

photo

31. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Stále panují tropické dny a noci. Ráno je 28,4 stupňů a večer když jdme spát je 33 (v ložnici) !! Kašleme na komáry, otevíráme všechna okna, chceme přežít.
V práci je to v pohodě, máme klimatizaci. Odpoledne jedu na schůzku s kolegy a bývalými kolegy. Město je jak vymetené. Každý se snaží přežít jak může. V hospůdce na zahrádce to ujde, hlavně je to pár metrů od tramvaje. (4) Se mnou je má oblíbená letní dvojka. Vzpomináme dobu minulou i současnou. Nejdříve nás opouští organizátor, pak Milan. Do Opavy to není až tak blízko. S kolegou, se jménem našeho trojnásobného mistra světa v atletice, pokračujem sami.(9) Veřte nebo ne, ale nejpříjemněji bylo tady :-) .
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/8/2013 7:48:57 AM
Keď nepomôže hovnocuc, pomôžu lopaty, každopádne je fajn, že potografia smrad nezachytí :)
8/6/2013 10:36:46 PM
teda v tomto teple čistit ručně žumpu... klobouk dolů :)
8/6/2013 7:02:47 PM
Moc pěkný týden a skvělé snímky:-)Zdravím ,Mirka
8/6/2013 5:49:49 PM
Ostravký týden vždy potěší :) U po8 jsem se lekl, že je to mr. Paroubek :D (z náhledu). Jinak logo má jisté podobnosti :D ale to i ms a g.chrome. Z angličtiny nezoufejte, postup do první ligy příjde ;) Pohled z oken Tieto towers mě prostě nenechá klidným, snad se tam brzy dostanu :)
8/6/2013 11:34:50 AM
Ahoj, já zase rád Beskydy, Javorníky.Pondělní 8 je fajn živá.V tom teple dělat žumpu, to musela být chuťovka :) Budete v Ráji vítáni!
8/5/2013 2:56:55 PM
Evi, já jsem pro. Nabízel jsem to všem WoLákům u Noli na jejím posledním týdnu. A opakuji to znovu. Samozřejmě, že konvence říká: "Žena muži, starší mladšímu, vedoucí podřízenému,... nabízí tykání. (Je málo lidí v mém životě komu vykám. U nás na firmě to v angličtině ani nejde)
8/5/2013 2:31:16 PM
Zase poznávám známá místa - Don Bosco, Karolína, Elektra, ... :) zase čtyřlístky, že Vy máte nějaké čtyřlístkové políčko u baráku? :) Jéé, hřibová omáčka, tu zbožňuji. Ale teď v tom teple bych to asi nezvládla strávit :D u babičky si vosy udělaly hnízdo přímo ve studni, takže při čepování vody musíme být ve střehu! :) Koukám, že vozík plní své účely dokonale. Sněhulák nepomohl, protože mu chybí koště, hrnec, mrkev a uhlíky! :D Soudě dle úterní 8 si myslím, že bychom od Zdeňka mohli čekat nějaká karetní kouzelnická čísla? :) jinak Velkou letní dvojku taky schvaluji, myslím, že v takových vedrech může být rozšířena i na čtyřku :D a patálie s žumpou nezávidím. Ale vždycky může být hůř! :) Jirko, co kdybychom si potykali? :)
8/3/2013 2:53:08 PM
Že mne baví na týdnech Ostraváků známá místa, to už jsem někde psal a to bude mít myslím každý. Tady to je ještě zvýrazněno tím, že se pohybujeme ve stejném prostoru a v poslední době se ještě hodně potkáváme. Velká letní dvojka: prima. Tu pohodu, jak si čtu časopis nebo knihu a zatím se chystá snídaně, tu přímo vidím. Hudbu AW vlastně také neznám a na Tvé doporučení to zkusím. Dík za nedělní osmičku, kamarád mne přivítal mezi dělostřelce. :-) Vedro bylo v tomto týdnu fakt mocné. Po tarokách jsem zase uvízl na cestě, tedy u kamaráda, středa ráno byla těžká. :-) Ruční čištění žumpy, to Ti tedy nezávidím. A včera to bylo prima, už mám venku týden. :-) Měj se.


left arrowprevious daynext dayright arrow Vedro, vedro a žumpa nakonec - 29. 7. 2013