Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Vedro, vedro a žumpa nakonec - 25. 7. 2013
Share week
photo

25. 7.Thursday

photo

26. 7.Friday

photo

27. 7.Saturday

photo

28. 7.Sunday

photo

29. 7.Monday

photo

30. 7.Tuesday

photo

31. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Cestou do práce se mi honí událostí posledních dní. Zjistím, že vyšlo nové FV a jdu si ho koupit. Odolám české zmrzlině s italskou technologií. (3) Moje velká letní dvojka. Je vidět komu teď dávám přednost :-). Budova vedle hospůdky se velmi rychle změnila a k lepšímu. Domů jdeme naokolo. Mám proto možnost pořídit par snímků (jeden do mého projektu). Čtyřlístky je třeba trhat. Štěstí není nikdy dost. Doma nakrájím a připravím houby, žena už to dokončí.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/8/2013 7:48:57 AM
Keď nepomôže hovnocuc, pomôžu lopaty, každopádne je fajn, že potografia smrad nezachytí :)
8/6/2013 10:36:46 PM
teda v tomto teple čistit ručně žumpu... klobouk dolů :)
8/6/2013 7:02:47 PM
Moc pěkný týden a skvělé snímky:-)Zdravím ,Mirka
8/6/2013 5:49:49 PM
Ostravký týden vždy potěší :) U po8 jsem se lekl, že je to mr. Paroubek :D (z náhledu). Jinak logo má jisté podobnosti :D ale to i ms a g.chrome. Z angličtiny nezoufejte, postup do první ligy příjde ;) Pohled z oken Tieto towers mě prostě nenechá klidným, snad se tam brzy dostanu :)
8/6/2013 11:34:50 AM
Ahoj, já zase rád Beskydy, Javorníky.Pondělní 8 je fajn živá.V tom teple dělat žumpu, to musela být chuťovka :) Budete v Ráji vítáni!
8/5/2013 2:56:55 PM
Evi, já jsem pro. Nabízel jsem to všem WoLákům u Noli na jejím posledním týdnu. A opakuji to znovu. Samozřejmě, že konvence říká: "Žena muži, starší mladšímu, vedoucí podřízenému,... nabízí tykání. (Je málo lidí v mém životě komu vykám. U nás na firmě to v angličtině ani nejde)
8/5/2013 2:31:16 PM
Zase poznávám známá místa - Don Bosco, Karolína, Elektra, ... :) zase čtyřlístky, že Vy máte nějaké čtyřlístkové políčko u baráku? :) Jéé, hřibová omáčka, tu zbožňuji. Ale teď v tom teple bych to asi nezvládla strávit :D u babičky si vosy udělaly hnízdo přímo ve studni, takže při čepování vody musíme být ve střehu! :) Koukám, že vozík plní své účely dokonale. Sněhulák nepomohl, protože mu chybí koště, hrnec, mrkev a uhlíky! :D Soudě dle úterní 8 si myslím, že bychom od Zdeňka mohli čekat nějaká karetní kouzelnická čísla? :) jinak Velkou letní dvojku taky schvaluji, myslím, že v takových vedrech může být rozšířena i na čtyřku :D a patálie s žumpou nezávidím. Ale vždycky může být hůř! :) Jirko, co kdybychom si potykali? :)
8/3/2013 2:53:08 PM
Že mne baví na týdnech Ostraváků známá místa, to už jsem někde psal a to bude mít myslím každý. Tady to je ještě zvýrazněno tím, že se pohybujeme ve stejném prostoru a v poslední době se ještě hodně potkáváme. Velká letní dvojka: prima. Tu pohodu, jak si čtu časopis nebo knihu a zatím se chystá snídaně, tu přímo vidím. Hudbu AW vlastně také neznám a na Tvé doporučení to zkusím. Dík za nedělní osmičku, kamarád mne přivítal mezi dělostřelce. :-) Vedro bylo v tomto týdnu fakt mocné. Po tarokách jsem zase uvízl na cestě, tedy u kamaráda, středa ráno byla těžká. :-) Ruční čištění žumpy, to Ti tedy nezávidím. A včera to bylo prima, už mám venku týden. :-) Měj se.


next dayright arrow Vedro, vedro a žumpa nakonec - 25. 7. 2013