Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Dlouhý víkend, oslavy a smutek - 22. 7. 2013
photo

18. 7.Thursday

photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nová výzodba u nás v hale. Po cestě potkávám Helu. Je pod jednou pěnou. Mění plány, počká na mě a k dědovi Petrovi jdeme společně. Důležitá spojka je uzavřena, uvidíme jak dlouho. Mám fotku bláznivé řidičky audiny, která tam vjíždí. Musí se vrátit. Cesta je rozkopaná. Asi nevěří značkám. U dědy je smutno. Konstatujeme, že Vlasta není dobrá :-( . U Chýlka si dáme v tom horku aspoň pivo a pokračujeme domů. (8) Boty za oknem (druhý snímek se už nevešel). (9) U nás v parku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/31/2013 4:19:56 PM
Hezký, i smutný týden zároveň. Upřímnou soustrast, Jirko. Určitě máte na Vlastu hezké vzpomínky a ty vám zůstanou. Zůstanou i krásné fotografie...z tohoto týdne třeba i sestavování vozíku. Držte se, mějte se. Š.
7/31/2013 11:31:25 AM
Hezký, ač smutný týden. Bohudík, že to odnesla jen 8GB karta, mám občas strach ze ztráty u své 64GB (redundance jen pro prvních 8GB)
7/31/2013 11:11:52 AM
Ahoj Jirko, každý odchod z tohoto sveta je ťažký, ale keby som mala šancu si vybrať, tak aby ma niekto blízky držal za ruku...Uprimnú sústrasť... Z obrázkov sa mi páči Ne/1, pobavila ma pi/8...Naučila som sa nové slovné spojenie- byť pod jednou penou...P.S.: Nádejných fotografov treba pochváliť a podporiť, aj ako dorast pre WOL..:))
7/29/2013 5:46:50 PM
Jiří,děkuji za nahlédnutí na můj první ,"uspěchaný":-)týden, a milé přivítání:-)Jen doufám ,že se brzy dostatečně zorientuji:-))Zdravím ,Mirka
7/28/2013 9:32:44 PM
No teď má od úterý pršet, tak chvíli počkám a pak určtě s rodiči pojedem letos už konečně na houby :) už se nemůžu dočkat! Jirko, holt jsou věci mezi nebem a zemí... a to, že tu zkušenost máte oba, to ještě umocňuje. Těším se na další týden! :)
7/28/2013 6:08:37 PM
Díky všem. Zdeňku, teď jsem se vrátil z chaty. U Chýlka je už cesta spravená. Evi, fotky z hospody jsou ze stejného místa, ale v jiný den. K té kočce ještě jedna poznámka. Stejnou zkušenost udělala moje žena. Té se o ní zdálo ještě něž se s ní ráno potkala a měla úplně stejný pocit jako já. Naposled jsme to kotě viděli v pátek. Houby byly boží (všechno jsem sežral :-) ) a bez jedniného červa !
7/27/2013 10:27:22 AM
K tomu není co dodat.:-(
7/27/2013 9:14:00 AM
Týden opět vydařený, jen škoda toho konce týdne... přeji upřímnou soustrast, Jirko. Prostě to k životu patří... zrovna včera by měl narozeniny můj dědeček, který mi neustále chybí. Ale je to prostě fakt, který musí člověk přijmout a hledat v něm nějaký ten další smysl... a na reinkarnaci věřte.. ukázala se ještě číča? Čtvrteční 8 a páteční 9 musely být rozhodně pořízeny v jeden den! :D a houby teda rostou? já se jich nemůžu dočkat, ale myslela jsem si, že počasí nepřeje. Nebyly moc červivé? Příhodu s fotkami nezávidím, určitě to muselo být pomalu na infarkt (ještě v takovém počasí :)). Ale je fakt, že všude kolem nás jsou různí nezbední skřítkové jak píše Zdeněk. Jeden takový často řádívá u mé babičky,ta totiž pokaždé něco nemůže najít - ať už klíče či zlaté náušnice. Tentokrát se ale skřítek činil a náušnice narozdíl od klíčů nebyly k nalezení téměř půl roku! :D a jelikož by každý skřítek měl mít jméno,tak jsem pojmenovala i toho babiččiného. Jmenuje se Alzheimer :)) supr týden,Jirko!
7/27/2013 12:32:51 AM
A s tím se nedá nic dělat, snad jen si dát panáka, pak sprdnout toho šikulu na chodbě (ale on stejně za nic nemůže, ale uleví to) a začít psát znovu. Všiml sis, že už to pak nikdy nenapíšeš stejně a jsi si jistý, že to předtím bylo lepší a vystižnější. :-) No k věci. Líbí se mi, že už jsi objevil kaligrafii WoL, kamínky jsou bezva. Pak úsměv Tvé ženy, i když právě v tomto týdnu ji bohužel zhořkne. Je to bída, ale je to život. Páteční osmička. :-) Celá sobota: léto s rodnou. A neděle. Uzávěra u Chýlka mi pije krev, to je moje cesta do práce a z práce. Teď se trápím, ještě že často jezdím na kole. Smutné úterý, dobře laděno do bw. Po každém člověku zůstane nějaká mezera. Houby, já myslel že v tomhle suchu nerostou. Jirko prima. Oslavy a smutek. Černá a bílá. Jin a jang. Hlava nebo orel, dvě strany mince.
7/27/2013 12:32:21 AM
Jo, technika. To dělají takoví malí trpaslíci. Třeba píšu nějaký složitý text a mám už zvyk pravidelně ukládat. Ale ono právě jde o situaci, kdy mi volal některý z partnerů, že to teď hrozně spěchá a že zákazník už pění. Tak také spěchám a na to ukládání příliš nedbám (automatické nic neřeší, příliš časté zdržuje a stejně se další děj děje těsně před uložením). Trpaslík číhá na situaci, kdy už je toho napsáno opravdu hodně a já si to uvědomím, tak se chystám stisknout . Už mám stisknuto Ctrl a než stihnu S, tak na chodbě je šikovný řemeslník zkoušející, který jistič patří k tomu světlu, co se chystá spravit. Další trpaslík mu samozřejmě nakuká, že teď bude nejlepší zkusit ten, co vede k mému počítači. Jasně mám tam UPSku, ale u ni už vartuje další trpaslík a ten zajistí, že právě teď kapacita baterie klesne strmě dolů a já stisknu S do už černého displeje.


left arrowprevious daynext dayright arrow Dlouhý víkend, oslavy a smutek - 22. 7. 2013