Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow ..širokouhlý, alebo poriadne horúci ... - 16. 6. 2013
Share week
photo

16. 6.Sunday

photo

17. 6.Monday

photo

18. 6.Tuesday

photo

19. 6.Wednesday

photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Vitajte v mojom ďalšom,tentokrát "širokom" týždni.Aj napriek tomu, že milujem detaily,rozhodla som sa nafotiť tento týždeň naširoko :)Cestou pre Natálku potrebujem zariadiť ešte pár vecí u nás na Kolibe.Terasa je ráno nádherná, kvetom sa tento rok darí.Doma chystám obed, pridal sa k nám aj Jakubko.Aj kvety u nás na záhrade sú v plnom kvete.Poobede ideme so Samkom a Natálkou k rodičom, bude tam aj sestra Katka s Hankou.Katka si lakovala nechty na nohách a Hanička si tiež robí pedikúru.Vedierko na hlave sadne Hanke ako uliate.Osvieženie v bazéne Samkovi tak trošku závidím,lebo dni sú teraz veľmi horúce.Ešte trošku hokeja v obývačke a ďalší deň je za nami.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/30/2013 11:45:31 AM
Zde dýchá rodinné prostředí a pohoda!Moc pěkné:-) Mirka
7/4/2013 5:41:40 PM
Široký týden je pěkným týdnem. A ta vlasatá mokrá hlava je skvělá.
7/4/2013 11:29:54 AM
Váš týden tak hezky plyne, v pěkném prostředí doma i na pracovišti, pod výtečnými snímky klidné vyprávění o životě jedné krásné ženy...zdálo by se, že nemůžete mít žádné problémy...ale...něco už o Vás vím...tak Vám držím palce! A úterní 8 je super!!
6/30/2013 11:03:17 PM
Takto nějak by měl týden vypadat podle pravidel, alespoň to tam píšou. Myslím ale, že od doby napsání pravidel uteklo hodně vody a i autor by je dnes viděl jinak. Každopádně Vám to Štefi fotí i naširoko, Vy to prostě vidíte. Koukám že v Košicích nebylo chladněji než v Ostravě, no on je to vlastně kousek. Teď už máme zase stupňů a topíme, je to jako na houpačce. Levandule … a úterní osmička … já se řehtám jak houpací kůň. Hrabalovo pivo, ještě jsem neměl možnost ho ochutnat. Teď mne napadá, že když se popídím, tak to nebude žádný problém. Doufám, že je výborné jako celé dílo tohoto výjimečného člověka. Moc si toho na rekonvalescenci nenaplánujte, ten čas je vyhrazen uzdravování. :-))) Chicco na snídani … no to jsou jeho jistoty v tom božím světě … třeba že je ráno miska plná. :-) A o Samka se nebojte, tohle k cyklistice patří. To nešikovné maso musí prostě pryč. :-) Líbilo se mi tady, mějte se.


next dayright arrow ..širokouhlý, alebo poriadne horúci ... - 16. 6. 2013