Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Vánoční svátky - 29. 12. 2012
photo

24. 12.Monday

photo

25. 12.Tuesday

photo

26. 12.Wednesday

photo

27. 12.Thursday

photo

28. 12.Friday

photo

29. 12.Saturday

photo

30. 12.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je správně,když Bonsaj opadává?Četl jsem knížku a prý některý prostě opadávaj,tak doufám že moje mezi ně patří.O silvestr jsem chtěl hrát takovou zábavnou hru s osobnostmi,ale tu hru nemám,tak jsem ji vyrobil(což mě naštvalo,když jsme ji pak nehráli.A taky už jsem konečně dneska koupil a přidělal roletu do ložnice.Takový nezvyk ted,když je tam tma.Oblékl jsem se a zjistil jsem,že ta skříňka před zrcadlem nejni zrovna nejlíp umístěna.Tak jsem se alespoň v zrcadle podival jak vypadá moje horní polovina oděvu a jel jsem opět za Elou.Ta si doma kreslila,tak jsem se na chvilku přidal.Teta mi věnovala svoje sluchátka,jelikož mé nefungují,tak jsem si rovnou dal pár nových písníček do ipodu a byl připraven znovu pouštět hudbu do uší. Měl bych už využít svůj vánoční dárek, poukazku na zapojení internetu, protože na tom mobilu to vážně není ono. Chvilku se to dá, ale nic pořádnýho se s tim dělat nedá. Večer přišel kamarád, se kterým jsme dohodli ještě pár detailů ohledně trávéní silvestra.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/17/2013 12:00:22 AM
Vyborny tyden
1/16/2013 9:33:30 AM
Líbí se mi sledovat vánoční týdny u ostatních. Z toho vašeho jde příjemná atmosféra a hezky se na to koukalo. A taky mám chuť na utopence :))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Vánoční svátky - 29. 12. 2012