Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Vánoční svátky - 27. 12. 2012
photo

24. 12.Monday

photo

25. 12.Tuesday

photo

26. 12.Wednesday

photo

27. 12.Thursday

photo

28. 12.Friday

photo

29. 12.Saturday

photo

30. 12.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hned po ránu jsem konečně přidělal poličku,která se nedávno vyvrátila ze zdi - sama. Protože dneska přijede mamka, rozhodl jsem se ji přivítat pudingem,který měla vždycky ráda.Bohužel mi tu zůstal,asi už ho ráda nemá.Přivezla mi další Bonsaj, za což jsem byl rád, ale opravdu se bojim,že skončí jako ten kaktus. Přece jen starat se o ni je dost náročné ,a kort když máte dvě. Napili jsme se vína a pak už jsem byl opět doma sám. Doladil jsem detaily v dalších terárkách mých hadů, nový písek, květiny, osvětlení. Ještě večer jsem jel do místního sportu schánět cvičební pomůcku. Prodavač mě pobavil, jelikož jsem se ho ptal "Jestli mají rozpěru mezi zárubeň dvěří na vzpírání" , on na mě chvilku koukal a pak řiká "že neví co myslím". Tak jsem mu to tedy zopakoval "Prostě tyč mezi zárubeň a na ni se přitahujete a cvičíte". Na to mi odvětil "Že maji jenom tyč mezi futra".Mezi zárubeň teda neměli ale mezi futra to jo. Koupil jsem ji a doma hned vyzkoušel. Doufám, že mi odhodlání cvičit vydrží.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/17/2013 12:00:22 AM
Vyborny tyden
1/16/2013 9:33:30 AM
Líbí se mi sledovat vánoční týdny u ostatních. Z toho vašeho jde příjemná atmosféra a hezky se na to koukalo. A taky mám chuť na utopence :))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Vánoční svátky - 27. 12. 2012