Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Orel neloví mouchy - 17. 8. 2012
photo

13. 8.Monday

photo

14. 8.Tuesday

photo

15. 8.Wednesday

photo

16. 8.Thursday

photo

17. 8.Friday

photo

18. 8.Saturday

photo

19. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Výlet. Pan klobouk cestuje s námi. Jedeme do Babiččina údolí, procházíme, cestou nacházíme všelijaké zvířectvo, živé i neživé, osvěžujeme se malinovkou a dáváme si dvacet u bláznivého splavu. Slunce z nás nějak vytahuje energii. Ale jdeme dál. Nádrž Rozkoš neposkytuje žádnou rozkoš, snad jen kdybychom nalezli zalíbení v sinicích. Nenacházíme, řeka nám postačí:) Potom cestujeme, aniž bychom věděli kam, jakožto celý den. Volnost je nám v patách. Nacházíme vesnici Dobrošov a na louce u komunistických úkrytů stavíme stan a baštíme buřty u ohně. Přichází omámení z bílého vína a má ( vlastně Sokratova )noční hláška Orel neloví mouchy.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/27/2012 9:58:29 PM
Ahojte moji milí! Díky za návštěvu a za písmenka v řádku:) Já vím pane Zdeňku, že jste to říkal, naknec se to vyplnilo. Ale nebudu v rodině, budu pracovat v restauraci...ale i tam určitě někoho "naverbuju" k WOL, bylo by super, kdyby se to pořád rozšiřovalo...děkuju za tipy a ségra děkuje též:) Míšo, já se teda taky těším, na ingliš weeky:D...Jano, poznala jste to, jednou jsi dole jednou nahoře, jak se zpívá...ale všechno má své světlo:) Díky všem!
8/27/2012 2:35:31 PM
Krásne farebný týždeň, páči sa mi :-)
8/25/2012 1:42:32 PM
Tak nějak mi příjde ten začátek smutný ale vždyť z něj vzešlo něco nového:)Chystáte se na cestu, to budou zase nové zážitky a konec týdne je přeci tak radostný:)A s tím časem máte pravdu, letí jako blázen...nádherný týden:)
8/25/2012 12:45:58 PM
Krásné fotky! Já měla možnost jet do Anglie po střední a nejela jsem, do teď toho lituji...Už se těším na vaše "ingliš weeky" :)
8/24/2012 8:58:04 PM
Já se nedivím, já Vám už ostatně jednou psal, že příležitosti kouknout do světa zase tolik nepřichází. Jo, babičky budou smutné, zvlášť jestli je máte takto ráda. Ale naučíte je ovládat Skype a vše bude v pohodě. Dnes není nikam moc daleko. Už jen abyste se dostala do rodiny, kde jim nebude vadit, že je pořád fotíte. Musíte jím to pořádně vysvětlit a ukázat a třeba přivedete do rodiny WoL další duše. Aduš vyřiďte, že z cukety je výborný nákyp, na recept tu není místo, ale třeba takto: "http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6887", fantazii se meze nekladou. Obecně se mi líbí Vaše filozofování a v tomto týdnu také třeba ohníčkové srdíčko. A s citáty opatrně. Kdo ví, co by dělal vyhladovělý orel, kdyby měl k lovu jen ty mouchy. Vaše týdny se mi vůbec líbí. Na závěr Vám popřeji, ať to malé dítě ve Vás zůstane napořád. Věřte, že to jde a že to stojí za to. Když mrknete třeba na "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=84", tak možná neuvěříte kolik nám dohromady je let. Mějte se.
8/24/2012 7:08:20 PM
Yvet, názov týždňa ma zaujal.A rovnako sa mi páči streda3. A celé sa mi to veľmi páči :)
8/24/2012 3:50:44 PM
Je to hrozně pěkný týden, takový poetický a popisky k němu jsou jako z knížky, vlastně to celé na mně působí jako knížka či film z Vašeho života..Mějte se tam moc dobře a přeju hodně štěstí, ať Vám to vyjde Yvet!!Šárka..
8/24/2012 1:20:20 PM
Zdravím , název setu a expozice ...vynikající


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Orel neloví mouchy - 17. 8. 2012