Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Orel neloví mouchy - 14. 8. 2012
photo

13. 8.Monday

photo

14. 8.Tuesday

photo

15. 8.Wednesday

photo

16. 8.Thursday

photo

17. 8.Friday

photo

18. 8.Saturday

photo

19. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Připadá mi, jako by byl můj život jako přesýpací hodiny. NIkdy se nepřesypou, jen se naklánějí ze strany na stranu a vždycky má nějaká strana navrch. Tohle je už snad definitivní. Rodiny z Anglie mi odpovídají, pomalu ale jistě tam mám jistou práci. Pluje ve mě pocit nedočkavosti, až to všechno nafotím, až tu budu mít další týden z Anglie:) Letadlo a cihlové domy. Touha poznání ve mě roste a já se nemůžu dočkat...Ale ještě jsem stále doma, přivezli nám dlažbu na výjezd, posekala jsem zahradu a navštívili jsme druhou babičku, zrovna sbírala jablka. "Ježindeči Ivetko, to mi odjedeš na tak dlouho?!"...:)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/27/2012 9:58:29 PM
Ahojte moji milí! Díky za návštěvu a za písmenka v řádku:) Já vím pane Zdeňku, že jste to říkal, naknec se to vyplnilo. Ale nebudu v rodině, budu pracovat v restauraci...ale i tam určitě někoho "naverbuju" k WOL, bylo by super, kdyby se to pořád rozšiřovalo...děkuju za tipy a ségra děkuje též:) Míšo, já se teda taky těším, na ingliš weeky:D...Jano, poznala jste to, jednou jsi dole jednou nahoře, jak se zpívá...ale všechno má své světlo:) Díky všem!
8/27/2012 2:35:31 PM
Krásne farebný týždeň, páči sa mi :-)
8/25/2012 1:42:32 PM
Tak nějak mi příjde ten začátek smutný ale vždyť z něj vzešlo něco nového:)Chystáte se na cestu, to budou zase nové zážitky a konec týdne je přeci tak radostný:)A s tím časem máte pravdu, letí jako blázen...nádherný týden:)
8/25/2012 12:45:58 PM
Krásné fotky! Já měla možnost jet do Anglie po střední a nejela jsem, do teď toho lituji...Už se těším na vaše "ingliš weeky" :)
8/24/2012 8:58:04 PM
Já se nedivím, já Vám už ostatně jednou psal, že příležitosti kouknout do světa zase tolik nepřichází. Jo, babičky budou smutné, zvlášť jestli je máte takto ráda. Ale naučíte je ovládat Skype a vše bude v pohodě. Dnes není nikam moc daleko. Už jen abyste se dostala do rodiny, kde jim nebude vadit, že je pořád fotíte. Musíte jím to pořádně vysvětlit a ukázat a třeba přivedete do rodiny WoL další duše. Aduš vyřiďte, že z cukety je výborný nákyp, na recept tu není místo, ale třeba takto: "http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6887", fantazii se meze nekladou. Obecně se mi líbí Vaše filozofování a v tomto týdnu také třeba ohníčkové srdíčko. A s citáty opatrně. Kdo ví, co by dělal vyhladovělý orel, kdyby měl k lovu jen ty mouchy. Vaše týdny se mi vůbec líbí. Na závěr Vám popřeji, ať to malé dítě ve Vás zůstane napořád. Věřte, že to jde a že to stojí za to. Když mrknete třeba na "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=84", tak možná neuvěříte kolik nám dohromady je let. Mějte se.
8/24/2012 7:08:20 PM
Yvet, názov týždňa ma zaujal.A rovnako sa mi páči streda3. A celé sa mi to veľmi páči :)
8/24/2012 3:50:44 PM
Je to hrozně pěkný týden, takový poetický a popisky k němu jsou jako z knížky, vlastně to celé na mně působí jako knížka či film z Vašeho života..Mějte se tam moc dobře a přeju hodně štěstí, ať Vám to vyjde Yvet!!Šárka..
8/24/2012 1:20:20 PM
Zdravím , název setu a expozice ...vynikající


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Orel neloví mouchy - 14. 8. 2012