Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Od Ostrihomu po Ústí - 7. 5. 2012
photo

1. 5.Tuesday

photo

2. 5.Wednesday

photo

3. 5.Thursday

photo

4. 5.Friday

photo

5. 5.Saturday

photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes balíme v Ústí a presúvame sa do Litoměřic. 1.Jedno staré krajčírstvo :-) 2.V Litoměřicách sa nájdu aj takéto skvosty :-) 3. Spoločná foto - prvá za štyri dni :-) 4.Šikovný štvornohý priateľ 5. Móric a Robin v Litoměřicách pred fontánou :-) 6. Nezabudli sme navštíviť ani cintorín. 7.Ústečáci nás potom opúšťajú, lebo Jirka musí do roboty. Počkali sme si na neho neskôr v Bohušoviciach. Ale moc sme nepokecali, lebo svoj city elefant musí viesť načas :-) 8. Fotografia už z Terezínskoho židovského cintorína. 9. A do Litoměřic sme si skočili na večeru. :-) Tak a v budúcom weeku nájdete pokračovanie v Terezíne...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/29/2012 9:59:09 PM
Zaujimave, asi by mali vyhlasit sutaz o najroztiahnutejsiu galeriu po celej "Ceskoslovenskej" republike. Nabuduce od Bardejova po Plzen :-). Cakam ake prekvapenie pride dalej.
5/28/2012 11:57:54 AM
Jee Pravčická brána, tam jsem byla v únoru a brodili jsme se tam s přítelem v rozbředlém sněhu, boty úplně promočené - a byli jsme tam úplně sami:))Povedený týden:)


left arrowprevious day Od Ostrihomu po Ústí - 7. 5. 2012