Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 1. 5. 2012
Share week
photo

1. 5.Tuesday

photo

2. 5.Wednesday

photo

3. 5.Thursday

photo

4. 5.Friday

photo

5. 5.Saturday

photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Trošku cestovateľský week :-). Dnes vám ponúknem Štúrovo a Ostrihom. 1.Kostra čaká pred rehabilitačnou ambulanciou v Štúrove, ale teda neviem, či jej to ešte pomôže :-).2.A tu už je škola v Ostrihome, veď zo Štúrova je to čo by kameňom dohodil. 3.Vraciame sa späť do Štúrova aby sme vyzdvihli výletníčky 4. A to už je tradičný maďarský dezert Halušky Šomlói v Ostrihome, výýýborné 5.Nezabudli sme navštíviť ani Baziliku sv. Štefana a toto je nádherná kupola 6.Zo strechy baziliky je krásny výhľad 7. A dvaja zamilovaní holúbkovia na streche 8.Vraciame sa pomaly k autu a ešte som nahliadla do jednoho dvora :-) 9. A nasadiť hopsáky a môžeme ísť domov :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/29/2012 9:59:09 PM
Zaujimave, asi by mali vyhlasit sutaz o najroztiahnutejsiu galeriu po celej "Ceskoslovenskej" republike. Nabuduce od Bardejova po Plzen :-). Cakam ake prekvapenie pride dalej.
5/28/2012 11:57:54 AM
Jee Pravčická brána, tam jsem byla v únoru a brodili jsme se tam s přítelem v rozbředlém sněhu, boty úplně promočené - a byli jsme tam úplně sami:))Povedený týden:)


next dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 1. 5. 2012