Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Další loučení... - 26. 4. 2021
photo

20. 4.Tuesday

photo

21. 4.Wednesday

photo

22. 4.Thursday

photo

23. 4.Friday

photo

24. 4.Saturday

photo

25. 4.Sunday

photo

26. 4.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Fotím na rektorátu nějaká důležitá setkání a podepisování smluv. Je to sranda sedět na tiskovém v redakci a poslouchat, co se tam děje. :) Poprvé jsem si vzal ven nové boty Vasky, co jsem dostal Vendulky k Vánocům. Vendulka volá, že má pro mě překvapení, ať už jedu domů a on to kamarád Michal z Mostu! Odpoledne procházka, kde musím vyfotit hořící koš a Vendulka šla nakoupit do Lidlu. Já myslel, že kebab vypadá jinak?
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/5/2021 5:56:45 PM
Děkuji Zdeňku. Video je ode dneška již veřejné.: https://youtu.be/JzmKvVDsoSE
5/2/2021 10:03:15 AM
Já tomu říkám odečítání ... naštěstí se také přičítá, vy jste toho důkazem … týden je navzdory tomu skvělý … čmeláka také několikrát denně pouštím ven, nějak se mu u nás líbí … je to úžasný tvor … nikoliv historkou, že podle aerodynamických zákonu nemůže létal a on to neví a létá (to je prostě hloupost, on létá jinak než letadla) … ale tím, že samička stráví zimu pod zemí a na jaře SAMA vytvoří vše potřebné pro stavbu nového hnízda a vznik nové populace … je to neuvěřitelný pracant … na tajný projekt se těším … bude někde video pro Brontosaura k vidění? … nepochybuji, že jsi ho vymazlil … Martine zdravím vás všechny, líbilo se mi u vás …
5/1/2021 6:39:21 PM
Bezva...někdy přijde k chuti i ten rohlík...:-)


Tags more tags

left arrowprevious day Další loučení... - 26. 4. 2021