Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 3. 8. 2018
photo

29. 7.Sunday

photo

30. 7.Monday

photo

31. 7.Tuesday

photo

1. 8.Wednesday

photo

2. 8.Thursday

photo

3. 8.Friday

photo

4. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Růžičky zmírají, ale i tak vydržely dost dlouho..Já musím žehlit, takže kdy jindy, než teď ráno, dokud je v bytě ještě docela dobře..Taky musím uvařit, dneska jen zeleninovou polévku, mám navařeno ze včerejška..Venku je vedro k zalknutí, tady uprostřed sídliště je to hnus..Chodím s Rexíkem pouze na kratičké procházky a jen pod stromy..Dnes se připojila i Lucinka..Ano, sekat trávu musí právě teď, kdy po sekání všecko ještě více vyschne..Nechápu, že nesekali na jaře, kdy byla tráva nad kolena a kvetla..Chudáci zvířata, ptáci a zajíčci, ježci a ostatní..Osamělý pán byl u vody..Eda v lednici:-))A já pro jablko, ale tohle se fakt nepovedlo a přitom vypadalo jak ze žurnálu..Inu, nesuď podle obalu, ale podle obsahu:-)))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/13/2018 11:44:21 AM
Šari, nádhera :) s vlnou jste si teda mákli! PO9 :) hmm a ty úterní lívanečky! ty vypadají nádherně:) asi Ti napíšu o recept ;) PÁ5 :)) máš to fajné, Šari ;) zdravím :))
8/11/2018 6:43:51 PM
Prima týden...ne každá se povede, ale Čt/5 je parádní...Po/2 -hotovej zlatoušek...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 3. 8. 2018