Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 30. 7. 2018
photo

29. 7.Sunday

photo

30. 7.Monday

photo

31. 7.Tuesday

photo

1. 8.Wednesday

photo

2. 8.Thursday

photo

3. 8.Friday

photo

4. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Naše vlněné přikrývky budou dneškem minulostí, sloužily bez přestávek 23 roků. A protože už jsou opravdu poničené, rozhodli jsme se pořídit nové. Firma Batex sídlí v podhůří Beskyd a zabývá se zpracováním ovčí vlny chovatelů z Beskyd a okolí (vlnu ovečky Lízinky sem vozí i naše babička), např. šije naprosto úžasné přikrývky, polštáře a pod. Naše staré peřiny jsme ale nejprve museli vypárat a vlnu (mimochodem absolutně zachovalou) natrhat na malé chomáčky, poté byla Edovi vlna vykoupena a její cena odečtena z ceny nových přikrývek:-))Bezva, Eda je hrdinou dne, protože v největším hicu jel na kole s batohem nadrchané vlny do Frýdku a potom s novými peřinami zas domů..Deky jsou nádherné, spát pod nimi se bude jistě fajnově:-))Se těším:-))Hned jsem je povlíkla do čistého povlečení..Později vyrážím s Luckou na nákupy..Lokální mrak na Dubině způsobil asi 10 minutovou průtrž mračen, bohužel, na hodně dlouho poslední osvěžení vyprahlého sídliště..Brejloun:-))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/13/2018 11:44:21 AM
Šari, nádhera :) s vlnou jste si teda mákli! PO9 :) hmm a ty úterní lívanečky! ty vypadají nádherně:) asi Ti napíšu o recept ;) PÁ5 :)) máš to fajné, Šari ;) zdravím :))
8/11/2018 6:43:51 PM
Prima týden...ne každá se povede, ale Čt/5 je parádní...Po/2 -hotovej zlatoušek...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 30. 7. 2018