Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Zlet a výlet - 7. 7. 2017
photo

1. 7.Saturday

photo

2. 7.Sunday

photo

3. 7.Monday

photo

4. 7.Tuesday

photo

5. 7.Wednesday

photo

6. 7.Thursday

photo

7. 7.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Ráno fotím spachtošov. Ale nie dlho, za 5minút začalo pršať, takže sme všetci utekali pod altánok. No, myslím, že niektorí bežali ešte v spánku :o). Keď vonku sa spí najlepšie. Po raňajkách pred odchodom ešte spoločnú foto, a môžeme vyraziť. Šlape sa nám výborne až na to horko. Ale hlavne, že neprší. Prišli sme až do Pohledov :o). Tam niektorí sušia, čo nedosušili ráno a čakáme na bus. Z Březovej nad Svitavou ja už fičím domov, zajtra mám fotenie. Ostatní ešte ostávajú. Teda aspoň som si to myslela. Keď som odišla tak sa spustila veľká búrka kamoši to vzdali a ešte ten večer sa rozpŕchli do svojích domovov. Bolo výborne, už sa teším na túto partiu o rok. :o) Ráno fotím spachtošov. Ale nie dlho, za 5minút začalo pršať, takže sme všetci utekali pod altánok. No, myslím, že niektorí bežali ešte v spánku :o). Keď vonku sa spí najlepšie. Po raňajkách pred odchodom ešte spoločnú foto, a môžeme vyraziť. Šlape sa nám výborne až na to horko. Ale hlavne, že neprší. Prišli sme až do Pohledov :o). Tam niektorí sušia, čo nedosušili ráno a čakáme na bus. Z Březovej nad Svitavou ja už fičím domov, zajtra mám fotenie. Ostatní ešte ostávajú. Teda aspoň som si to myslela. Keď som odišla tak sa spustila veľká búrka kamoši to vzdali a ešte ten večer sa rozpŕchli do svojích domovov. Bolo výborne, už sa teším na túto partiu o rok. :o)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/11/2017 2:24:05 PM
Krásné, živelné, veselé, barevné..To musí být Vízdalka, ne??:-))) Zdravím!
8/11/2017 1:56:24 PM
Vízdalenko, není nad poctivý čundr s bezvadnou partou...a spát v milionhvězdičkovém hotelu...hodně jsem si takto užil a rád na to vzpomínám...:-)
8/10/2017 10:36:47 PM
Vidím, že vlajka mesta plápolala )))


Tags more tags

left arrowprevious day Zlet a výlet - 7. 7. 2017