Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Zlet a výlet - 6. 7. 2017
photo

1. 7.Saturday

photo

2. 7.Sunday

photo

3. 7.Monday

photo

4. 7.Tuesday

photo

5. 7.Wednesday

photo

6. 7.Thursday

photo

7. 7.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
9 sa nás vyspalo v altánku. Dobrých ľudí sa vojde všade ;o). Vychutnávam si východ Slnka aj keď ma mrzí, že som nevstala skorej. Ja som stará škola, varím si jedlo na liehovom variči :o). Keď už sme spali na úzkorozchodke tak sme si teda vláčik aj stopli. Trošku nohám ušetriť pár kilometrov. My všetci sme stará škola, ideme totiž podľa tlačenej mapy a je to super. Na spanie sme si našli krásne miesto u rybníčka. Stihli sme si aj zaplávať. Večer pokecať. A dokonca decká našli v rybníku aj rakov! 9 sa nás vyspalo v altánku. Dobrých ľudí sa vojde všade ;o). Vychutnávam si východ Slnka aj keď ma mrzí, že som nevstala skorej. Ja som stará škola, varím si jedlo na liehovom variči :o). Keď už sme spali na úzkorozchodke tak sme si teda vláčik aj stopli. Trošku nohám ušetriť pár kilometrov. My všetci sme stará škola, ideme totiž podľa tlačenej mapy a je to super. Na spanie sme si našli krásne miesto u rybníčka. Stihli sme si aj zaplávať. Večer pokecať. A dokonca decká našli v rybníku aj rakov!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/11/2017 2:24:05 PM
Krásné, živelné, veselé, barevné..To musí být Vízdalka, ne??:-))) Zdravím!
8/11/2017 1:56:24 PM
Vízdalenko, není nad poctivý čundr s bezvadnou partou...a spát v milionhvězdičkovém hotelu...hodně jsem si takto užil a rád na to vzpomínám...:-)
8/10/2017 10:36:47 PM
Vidím, že vlajka mesta plápolala )))


left arrowprevious daynext dayright arrow Zlet a výlet - 6. 7. 2017