Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 13 km do ztracena. - 5. 6. 2016
photo

30. 5.Monday

photo

31. 5.Tuesday

photo

1. 6.Wednesday

photo

2. 6.Thursday

photo

3. 6.Friday

photo

4. 6.Saturday

photo

5. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno si namýcháme směs čajů podle sebe pro zachování vzpomínky na tento kurz. Pak se vydáme zpět do Rudy nad Moravou 13km přírodou a šíleně zmokneme. Chvíli padají i kroupy a já mám opravdu úplně plné boty vody. Mám pláštěnku, ale to je mi k ničemu, jsem prostě celej mokrej. Na nádraží se převlíknem a při posledním programu zmokneme znovu, takže mám mokrý i druhý boty :D a mikinu. Pak čekáme na vlak asi hodinu a půl s ostatními a pochlastáváme :D Celý kurz je zdokumentován na mém flickru: https://flic.kr/s/aHskxX1cZR Sáhl jsem si na dno sil, ale poznal nový chutě, pocity, příběhy a skvělý lidi s kterými se bududeme každý rok scházet na tomto krásném místě. Doufám, že ještě zažiju něco podobnýho:)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/24/2016 5:00:15 PM
...když ony ty naše hory jsou všechny tak krásné...a když se sejdou fajn lidi, není nad to...a zasadil jsi svůj strom, už jsi zase o trochu víc chlap...moc se mi týden líbil...a ještě rána pod širákem, když se vyvedou na správném místě, to je prostě boží zázrak...
11/22/2016 1:28:38 PM
.... a když ten záchvat nemá Vendulka z tebe :-)


Tags more tags

left arrowprevious day 13 km do ztracena. - 5. 6. 2016