Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 13 km do ztracena. - 4. 6. 2016
photo

30. 5.Monday

photo

31. 5.Tuesday

photo

1. 6.Wednesday

photo

2. 6.Thursday

photo

3. 6.Friday

photo

4. 6.Saturday

photo

5. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ve stanu už jsem spal, ale pod širákem dneska poprvé a bylo to zvláštní a zajímavý, probudit se v 4:30 ráno, když už je světlo, všude mlha a vy se cítíte, že jste se vrátili tak nějak ke kořenům. Zbytečně jsem se bál, že mi bude zima, spacák mě dokonale zahřál. :) Taky jsem poprvé ten den cvičil jógu. Tento den byl na zážitky asi nejsilnější, protože jsme si dopoledne začali stavět indiánskou saunu na které se pracovalo celý den. Mezitím ten nejsilnější moment: Bereme vodu v petkách, malé rýče a své habříky. Na vyvýšeném místě na louce si prohlížíme krajinu a máme za úkol zasadit habřík kam uznáme za vhodné a do hodiny a půl se vrátit na hájenku. Zasadil jsem ho před vstupem do lesa a uložil si souřadnice. Večer indiánská sauna. Nebudu k aktivitám říkat nic bližšího. Přál bych vám to taky zažít. :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/24/2016 5:00:15 PM
...když ony ty naše hory jsou všechny tak krásné...a když se sejdou fajn lidi, není nad to...a zasadil jsi svůj strom, už jsi zase o trochu víc chlap...moc se mi týden líbil...a ještě rána pod širákem, když se vyvedou na správném místě, to je prostě boží zázrak...
11/22/2016 1:28:38 PM
.... a když ten záchvat nemá Vendulka z tebe :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 13 km do ztracena. - 4. 6. 2016