Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Po letech - 8. 2. 2016
Share week
photo

8. 2.Monday

photo

9. 2.Tuesday

photo

10. 2.Wednesday

photo

11. 2.Thursday

photo

12. 2.Friday

photo

13. 2.Saturday

photo

14. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ahoj. Můj poslední příspěvek byl ze srpna 2013. Od té doby se toho hrozně změnilo. Nedávno jsem na své staré týdny narazil a uvědomil si, jak skvěle člověku mohou připomenout minulost. Jako kdybych sledoval život někoho jiného. Opravdu jsem to byl já? Proto bych se tu dnes chtěl zastavit a udělat další čárku, abych se k ní mohl zase třeba za pár let vrátit. A nebo mnohem dřív :). Co se v pondělí dělo? Vypadalo to jako celkem normální den! K snídani černý čaj s citronem (jako každý den) a recenzování hry dopoledne. Taky jsem rychle potřeboval udělat nějaký oběd. V mezičase jsem pokecal s naší partičkou Craftholic ušáků. *Zkuste hádat, při čem nás Geralt hlídá* A hele, vidíte tu usměvavou slečnu? To je Nikča a už přes rok se mnou žije. K večeru jsme ještě potřetí šli na Star Wars a museli si zabalit. Proč? Protože nás ráno čekala cesta do Karlových Varů.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/22/2016 10:53:11 PM
To je návrat … paráda … už se tady také toulá Káťa … je zajímavé, jak rychle na to mozek reaguje … já jsem jen spatřil jméno a hned se všechno vybavilo … 2,5 roků … a už se bavím … po zaklení spláchnout … to musí být hra (není to námět na inovaci … no … ) … baví mne také že Geralt z Rivie není z Rivie … hádanka není těžká … už jen nějaké zaklínadlo proti smradu … usměvavá slečno Nikčo … těším mne … a zajímá, kdy uvidíme autorský week … týden je krásně optimistický (a poslední fotka je super) a plný jídla … a tak si dovolím doufat, že Tvé zdravotní problémy jsou už minulostí … těším se na pokračování …
2/19/2016 8:56:06 AM
Návratové týdny mám moc rád! Díky za něj a doufám, že nebudeme čekat na další více jak 2 roky :-)


Tags more tags

next dayright arrow Po letech - 8. 2. 2016