Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Po letech - 10. 2. 2016
Share week
photo

8. 2.Monday

photo

9. 2.Tuesday

photo

10. 2.Wednesday

photo

11. 2.Thursday

photo

12. 2.Friday

photo

13. 2.Saturday

photo

14. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Středa ovšem začala úplně jinak. Sice byla zima, jakou v Praze neznáme, ale nepršelo, nesněžilo a dalo se vylézt ze dveří. A k mému překvapení se dá město projít coby dup. Dopoledne nás čekal asi nejsvětlejší zážitek z celého pobytu - muzeum Becherovky. Opravdu, jestli budete ve Varech, tak tam běžte. Běžte také do kavárny Republika, která je hezky v pražském střihu. A to je pochvala! Na oběd jsme nevěděli kam, tak jsme se nakonec zatoulali na pizzu. A hádáte správně, Nikča se sice rvala statečně, ale nedostala se možná ani do půlky. Odpoledne nás ještě kromě další části města čekaly masáže a řízek.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/22/2016 10:53:11 PM
To je návrat … paráda … už se tady také toulá Káťa … je zajímavé, jak rychle na to mozek reaguje … já jsem jen spatřil jméno a hned se všechno vybavilo … 2,5 roků … a už se bavím … po zaklení spláchnout … to musí být hra (není to námět na inovaci … no … ) … baví mne také že Geralt z Rivie není z Rivie … hádanka není těžká … už jen nějaké zaklínadlo proti smradu … usměvavá slečno Nikčo … těším mne … a zajímá, kdy uvidíme autorský week … týden je krásně optimistický (a poslední fotka je super) a plný jídla … a tak si dovolím doufat, že Tvé zdravotní problémy jsou už minulostí … těším se na pokračování …
2/19/2016 8:56:06 AM
Návratové týdny mám moc rád! Díky za něj a doufám, že nebudeme čekat na další více jak 2 roky :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Po letech - 10. 2. 2016